Το Food Market Show Edition 2 έκανε ποδαρικό στο ψηφιακό Εκθεσιακό Κέντρο της LiveOn

liveon
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2021

Για 4 ημέρες, η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Market Show Edition 2 θα αποτελέσει μια ολοκληρωμένη online εκθεσιακή εμπειρία μέσω του LiveOn Expo Complex.

Οι online εμπειρίες πήραν άλλη διάσταση τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας και των μέτρων απαγόρευσης. Σε αυτές έρχεται να προστεθεί και το 2ο Food Market Show που αποτέλεσε την πρεμιέρα του LiveOn Expo Complex, του ψηφιακού Εκθεσιακού Κέντρου της LiveOn.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή και ολοκληρωμένη online εκθεσιακή εμπειρία, χάρη στη χρήση πρωτοποριακών ψηφιακών τεχνολογιών, που για πρώτη φορά θα ζήσουν οι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες της έκθεσης.

Η έκθεση ξεκίνησε στις 11 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 14, ενώ απευθύνεται σε επισκέπτες από περισσότερες από 85 χώρες και προβλέπεται να έχει μεγάλη επιτυχία, καθώς μέχρι σήμερα κορυφαίες εταιρείες από διαφορετικούς κλάδους της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους. Σημαντική καινοτομία της φετινής έκθεσης και ένα από τα πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το LiveOn Expo Complex, είναι η ενίσχυση της διασύνδεσης των παραγωγών και των αγοραστών, καθώς η πρόσβαση στο ψηφιακό εκθεσιακό κέντρο θα είναι διαθέσιμη σε ετήσια βάση για την περιήγηση των επισκεπτών στα τρισδιάστατα ψηφιακά περίπτερα των εκθετών, τον προγραμματισμό B2B συναντήσεων και προϊοντικών παρουσιάσεων, αλλά και την παρακολούθηση live workshops και events.

Στις ψηφιακές εγκαταστάσεις του LiveOn Expo Complex, επισκέπτες και εκθέτες θα ζήσουν μια νέα 3D εμπειρία σε ένα εντυπωσιακό ψηφιακό περιβάλλον που θα μεταφέρει στην οθόνη τους όλα τα θετικά της φυσικής περιήγησης σε μία έκθεση, προσφέροντας επιπλέον άμεση και διαρκή αλληλεπίδραση με όλα τα σημεία ενδιαφέροντος - εκθεσιακά περίπτερα, χώρους συνάντησης και δικτύωσης, συνεδριακούς χώρους κ.ά.

Εξοπλισμένο με όλες τις γνωστές τεχνολογικές καινοτομίες της LiveOn και στηριγμένο στην έξυπνη και απόλυτα ασφαλή cloud αρχιτεκτονική της που επιτρέπει στον διοργανωτή να αυξάνει «αθόρυβα» τις δυνατότητες της εκδήλωσης του όσο αυξάνεται η προσέλευση του κοινού σε αυτή, το LiveOn Expo Complex ενσωματώνει στην λειτουργία του και μια σειρά από εξελιγμένες δυνατότητες που προσθέτουν στην περιήγηση του επισκέπτη όλα τα θετικά της ψηφιακής εποχής - παράλληλες δραστηριότητες στις συνεδριακές και τις εκθεσιακές αίθουσες, «ψηφιακή τσάντα» για να έχει ο επισκέπτης on demand το εκθεσιακό υλικό που επιλέγει, έξυπνες αναζητήσεις με εμπλουτισμένο κατάλογο εκθετών, ενεργή online επικοινωνία εκθετών- επισκεπτών μέσα από προγραμματισμένες και αυθόρμητες B2B συναντήσεις κ.ά.

Για την ξενάγηση του στον εκθεσιακό χώρο ο επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μια σειρά από high-tech features που συνδυάζουν την προσομοίωση της «φυσικής» κίνησης με την «ψηφιακή» πραγματικότητα: «έξυπνα» ζουμ σε περίπτερα και άλλα εκθεσιακά σημεία, εκθεσιακός κατάλογος εμπλουτισμένος με επιλογές προσαρμοσμένης αναζήτησης, δυνατότητα στον επισκέπτη να διαμορφώσει την δική του εκθεσιακή διαδρομή επιλέγοντας αφενός τα περίπτερα που τον ενδιαφέρουν και αφετέρου σε ποια από τις τρεις διαφορετικές απεικονίσεις (Standing, Walking, Watching) θέλει να τα επισκεφθεί.

«Με την σημερινή πρώτη παρουσίαση του LiveOn Expo Complex, η LiveOn καθίσταται πλέον η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα διοργάνωσης και υποστήριξης ενός μεγάλου εύρους δράσεων εταιρικής επικοινωνίας. Το LiveOn Expo Complex, η νέα πραγματικότητα στην αγορά εκθέσεων και συνεδρίων, χάρη τις πρωτοποριακές της καινοτομίες θα παραμείνει και μετά την πανδημία, όταν θα επιστρέψουν σε λειτουργία οι φυσικοί χώροι συνεδρίων και εκθέσεων» δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO του ethosGROUP και ιδρυτής της LiveOn. Και πρόσθεσε «στην νέα εποχή της επιχειρηματικής επικοινωνίας, η LiveOn είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό web περιβάλλον, είναι ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό εργαλείο που λειτουργεί χωρίς τους περιορισμούς του χρόνου και της απόστασης και εξασφαλίζει πρακτικά απεριόριστες ευκαιρίες επιχειρηματικής επικοινωνίας και δικτύωσης!»

Info
www.foodmarketshow.com
www.liveon.tech