The Atrium of Alexander’s Lounge: ο «μυστικός» κήπος του κέντρου

alexanders-lounge
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2021

Το απόλυτο μέρος για χαλάρωση βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος, στον πρώτο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία».

Μπορεί να βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου, αλλά ταυτόχρονα είναι μακριά από τον θόρυβο της πόλης και το καυσαέριο, δημιουργώντας ένα «καλαίσθητο» καταφύγιο. Ο λόγος για το αίθριο του Alexander’s Lounge, ένα νέο all-day lounge σε έναν «μυστικό» κήπο, στο μεγαλόπρεπο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Εκεί, μπορείτε να χαλαρώσετε ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, δάφνες, μικρά κυπαρίσσια και λουλούδια, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας σε έναν εξωτερικό χώρο ιδιαίτερης αισθητικής με εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Επιπλέον, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης με την ομάδα της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου έχουν δημιουργήσει ένα νέο μενού εμπνευσμένο από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, που περιλαμβάνει προτάσεις όπως tacos με μπιφτέκι από όσπρια και λαχανικά, chicken tortilla wrap, shrimp salsa salad και καπνιστό σολομό βιολογικής εκτροφής με βιολογικά "nachos" από μπλε καλαμπόκι και σάλτσα γουακαμόλε.

Για τις καλοκαιρινές βραδιές, οι βραβευμένοι bartenders του ιστορικού ξενοδοχείου ετοιμάζουν δροσιστικά κοκτέιλ, ενώ εξαιρετική είναι και η λίστα από εκλεκτές ετικέτες ποτών και κρασιών. Για τους λάτρεις των πούρων, το αίθριο του Alexander’s Lounge διαθέτει μεγάλη ποικιλία άριστα συντηρημένων πούρων που συμπληρώνουν την ιεροτελεστία.

Tο ATRIUM of Alexander’s Lounge λειτουργεί καθημερινά 11.00-23.00.

Info
ATRIUM of Alexander’s Lounge
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα
2103330748