Πώς επιστρέφει το Matsuhisa Athens;

matsuhisa DIMITRIOS POUPALOS
ΤΡΙΤΗ, 18 ΜΑΙΟΥ 2021

Στη high-end japanese fusion κουζίνα του βραβευμένου Nobu, με θέα τον μαγευτικό κόλπο της Βουλιαγμένης, έρχεται πλέον να προστεθεί και το ανάλογο brunch κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ δεν θα λείψουν και τα δροσερά, μεσογειακά κοκτέιλ.

H καλοκαιρινή σεζόν ξεκίνησε με το άνοιγμα της εστίασης και για το Matsuhisa Athens στον εμβληματικό Αστέρα Βουλιαγμένης, το οποίο ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνευσμένη από τις κομψές γεύσεις της κουζίνας του Nobu.

Στο υπέρκομψο περιβάλλον του με τη μαγευτική βεράντα με θέα στο Σαρωνικό, ο «ναός» των fusion ιαπωνικών γεύσεων έχει αποτελέσει εγγύηση για τους λάτρεις των high-end γαστρονομικών εμπειριών. Εκεί, μπορείτε να απολαύσετε το exclusive menu του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου και του Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμά Κουράκου. Πλέον, μάλιστα, οι λάτρεις του μενού και της φιλοξενίας του Matsuhisa έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα Σαββατοκύριακα brunch στο αγαπημένο τους restaurant destination.

Κι αν το καλοκαίρι σας ανοίγει την όρεξη για κοκτέιλ, σας περιμένει το Umi Bar, το πρώτο bar διεθνώς με την υπογραφή του Matsuhisa, με μια εντυπωσιακή λίστα signature cocktails που αγκαλιάζουν το μεσογειακό του περιβάλλον και επενδύουν στην τοπικότητα των ιδιαίτερων υλικών της ελληνικής γης.  

Ακόμη, όμως, κι αν δεν καταφέρετε να απολαύσετε όλα τα παραπάνω στην όμορφη βεράντα του εστιατορίου, μπορείτε να μεταφέρετε την εμπειρία στο σπίτι σας, αν βρίσκεστε στις περιοχές των νοτίων προαστίων. Απολαύστε τα αγαπημένα σας πιάτα, τόσο από την κρύα όσο και από τη ζεστή κουζίνα του Matsuhisa Athens καθώς και premium cocktails από μία πλούσια Take-out Cocktail List και από την άνεση του σπιτιού τους, με την υπηρεσία Matsuhisa Athens HOME FINE DINING (με την υποστήριξη και την αποκλειστική συνεργασία με την Spanos Luxury Cars SA, Official Jaguar Land Rover Dealer), η οποία δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown και συνεχίζει δυναμικά.

Info
Matsuhisa Athens
Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
210 896 0510
Δευτέρα-Πέμπτη 18:30-00:30, Σάββατο-Κυριακή 14:00-00:30