Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με το τέλειο ροζέ

boutari-roze
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2021

Το καλοκαίρι θέλει το ροζέ του και για αρχή, το Rose Demi Sec Boutari με την ανανεωμένη του εμφάνιση είναι ιδανική επιλογή.

Το χαρακτηριστικό Μακεδονικό ροζέ, ιδιαίτερα αγαπητό σε όσους προτιμούν τις λιγότερο ξηρές γεύσεις, μοιάζει κατάλληλο για να υποδεχτούμε το φετινό καλοκαίρι, με τη δροσερή και ανανεωμένη εμφάνισή του να του χαρίζει έξτρα φρεσκάδα. Το Rose Demi Sec Boutari είναι έχει έντονα αρωματικά χαρακτηριστικά τυπικά του ξινόμαυρου, όπως γλυκά αρώματα από κόκκινα φρούτα, ενώ στο στόμα έχει απαλή γεύση και δροσιστική οξύτητα, άψογα ισορροπημένο με την γλυκύτητα που αποδίδουν τα υπολειμματικά ζάχαρα. Στο σύνολό του δίνει ένα κρασί που μπορείτε να απολαύσετε δροσερό στους 7-10°C σκέτο ως απεριτίφ ή σε συνδυασμό με πιάτο τυριών/αλλαντικών ή με φρούτα. Ταιριάζει επίσης πολύ με πικάντικα και αλμυρά πιάτα. Συνοδεύει άψογα το sushι, γλυκόξινα πιάτα, αλλά και το ψητό κρέας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι παραμένει για δεκαετίες στις κορυφαίες προτιμήσεις των καταναλωτών, ενώ πλέον έχει αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του, αποκτώντας ένα πιο κομψό και μοντέρνο στυλ σε νέα, πιο λεπτή φιάλη που το αναβαθμίζει το προϊόν, δίνοντάς του μια πιο φινετσάτη και κομψή εικόνα. Η νέα φιάλη θα κυκλοφορεί με δύο διαφορετικά εικαστικά ετικετών, των οποίων βασικό χαρακτηριστικό είναι οι παπαρούνες που παραπέμπουν στα ανθικά αρώματα του κρασιού. Τέλος, το πιο ανοιχτό χρώμα του κρασιού, χωρίς όμως να αλλάζει η ποικιλιακή του σύνθεση (ξινόμαυρο), θα κερδίσει όσους επιλέγουν λιγότερο έντονες αποχρώσεις ροζέ κρασιών.

Το Rose Demi Sec Boutari διατίθεται σε φιάλες 750ml, 375ml και 187ml.