Τέσσερις όμορφες αυλές για καλοκαιρινό καφέ στην πόλη

black-duck Photographer:Dimitris Kolios
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΜΑΙΟΥ 2021

Δεν χορταίνετε να πηγαίνετε για καφέ τώρα που άνοιξε η καφεστίαση; Ιδού 4 προτάσεις για ατελείωτους καλοκαιρινούς καφέδες σε όμορφο φόντο μέσα στην πόλη.

Black Duck Garden, Πλατεία Κλαυθμώνος
Σε μέρος… βασιλικό, στην κατοικία του βασιλιά Όθωνα και της Αμαλίας, το Black Duck στην πλατεία Κλαυθμώνος είναι μια όμορφη, πέτρινη και καταπράσινη αυλή για να απολαύσετε τον καφέ σας, να πιείτε κρασί, να χορτάσετε με brunch ή να δοκιμάσετε το μενού του. Πρόκειται σίγουρα για μια από τις αυλές του κέντρου που υπόσχονται ολιγόωρη «απόδραση».  Info: Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, Πλατεία Κλαυθμώνος.

Το λοκάλι, Ψυρρή
Στην όμορφη, παραδοσιακή γειτονιά του Ψυρρή, το λοκάλι έχει φτιάξει τη δική του γωνιά στη Σαρρή, σε μια όμορφη αυλή, στον χώρο του πρώην Σινέ-Ψυρρή, όπου μπορείτε να απολαύσετε καφέ, brunch, φαγητό  ή ποτό. Τα Σαββατοκύριακα θα βρείτε δύσκολα τραπέζι, αλλά με υπομονή και καλή διάθεση, σίγουρα σας περιμένει το δικό σας spot για χαλάρωση. Info: Σαρρή 44, Ψυρρή.

Café Νομισματικού Μουσείου, Πανεπιστημίου
Μια ακόμη όμορφη αυλή εν μέσω της Πανεπιστημίου, το Cafe στο Νομισματικό Μουσείο είναι πάντα κατάλληλο μέρος για καφέ, ειδικά μετά από ψώνια στην Ερμού ή βόλτα στο κέντρο. Κι αν περάσει η ώρα, μπορεί να προλάβετε και κάποιο από τα live που θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες, για ακόμη πιο καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Info: Πανεπιστημίου 12.

Najbarajo Cafe – Bar, Χαλάνδρι
Στην όμορφη, πολύχρωμη αστική αυλή του σας περιμένουν brunch επιλογές, καφές, αλλά και περίφημα κοκτέιλ για να απολαύσετε με την παρέα σας, με ασφάλεια και σε εξωτερικό χώρο. Είναι από τα μέρη που ξεκινάς από νωρίς για καφέ και τελικά καταλήγεις να... τσουγκρίζεις κοκτέιλ, με τον ήλιο να έχει πέσει προ πολλού. Info: Ανδρέα Παπανδρέου 38, Χαλάνδρι.