Γκαστόνε: όταν το αμερικάνικο diner συναντά την ελληνική ψυχή

gkastone
ΤΡΙΤΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Μετά την Cookoovaya, το «άχαστο» παρεάκι δημιουργεί μια νέα πρόταση στην Πραξιτέλους, που συνδυάζει το στυλ ενός αμερικάνικου εστιατορίου με την ελληνική νοοτροπία.

Τα τελευταία χρόνια η Cookoovaya έχει γίνει συνώνυμο της μοντέρνας, ποιοτικής κουζίνας, με τη δημιουργική της ομάδα να έχει φτιάξει την απόλυτη γαστρονομική παρέα, που απαρτίζεται από τον Κλεομένη Ζουρνατζή, τον Περικλή Κοσκινά και τα αδέρφια Βαγγέλης και Σπύρος Λιάκου. Αυτή η παρέα ξεκίνησε κάτι νέο, αυτή τη φορά με τον Κλεομένη Ζουρνατζή «μπροστάρη», στο κέντρο της πόλης, στην Πραξιτέλους, σε ένα χώρο που όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, αντικατοπρτίζει αυτό που συμβαίνει όταν το αμέρικαν ντάινερ συναντά την χασαποταβέρνα. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Εστιατόριο που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε «στέκι», με μενού που αφήνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κρέας, συνδυάζοντας πιάτα όπως γουρουνοπούλα σούβλας, χοτ ντογκ με μαύρο χοίρο, χοιρινές μπριζόλες, παϊδάκια, μπέργκερ με γουρουνοπούλα, αλλά και σάντουιτς με κοτόπουλο και διάφορα συνοδευτικά, από τηγανητές πατάτες μέχρι περιποιημένα χόρτα με τρούφα.

Οι λάτρεις των κοκτέιλ δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού το Γκαστόνε δίνει έμφαση και στο ποτό, με κλασικά κοκτέιλ να φιγουράρουν στον κατάλογο, δημιουργώντας κι εδώ μια ανάλογη comfort και οικεία κατάσταση.

Επισκεφτείτε το από το πρωί για πρωινό, με «αυγά σαν τα μάτια», pancakes και άλλες επιλογές που σίγουρα δεν είναι για λιτοδίαιτους, απολαύστε τον ελληνικό σας, δοκιμάστε τους λουκουμάδες του και κάντε ένα μικρό ταξίδι στο παρελθόν, ακολουθώντας τη γευστική οικειότητα που προσφέρει.

Info
Γκαστόνε
Πραξιτέλους  43 & Αγ. Μάρκου, Αθήνα
210 3211455