Κινηματογραφικές βραδιές με finger food ξεκινούν στη Μεγάλη Βρεταννία

grande-bretagne
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΜΑΙΟΥ 2021

Θερινό σινεμά, πισίνα και λιχουδιές με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη έρχονται στον 7ο όροφο του μεγαλόπρεπου ξενοδοχείου της Αθήνας.

Ένα θερινό σινεμά διαφορετικό από τα άλλα στήνεται με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση στο GB Pool του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, κάνοντας τη δική του πρόταση στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου.

Το Pool Your Cinema, υποκλινόμενο στη μαγεία της έβδομης τέχνης, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί επισκέπτες, ένοικους του ξενοδοχείου και μη, σε μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στην καρδιά της Αθήνας, προβάλλοντας αγαπημένες κλασικές ταινίες και μεγάλες επιτυχίες του Hollywood.

Το σκηνικό είναι αναπόφευκτα ρομαντικό, δίπλα στην πισίνα με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού και τα φώτα της πόλης καθώς σουρουπώνει, και ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood, που θα συνοδεύσει το ποτό σας καθώς εσείς χαλαρώνετε στις αναπαυτικές πολυθρόνες της πισίνας, με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη.

Χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger και καραμελωμένα ποπ κορν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα μεταμορφώσουν το κάθε λεπτό σε μια εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας.

Για να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία, επισκεφθείτε το Online Store του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και κρατήστε μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema.

Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί την Πέμπτη 3 Ιουνίου με την ταινία-αριστούργημα του αμερικανικού κινηματογράφου Casablanca και οι κινηματογραφικές βραδιές θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Info
Pool Your Cinema
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα
210 3330000
Ώρα Προσέλευσης: 21.15 | Ώρα Έναρξης: 21.30