Domotel Kastri: γευστική (κι όχι μόνο) απόδραση στη φύση, εντός πόλης

domotel-kastri
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Με νέο concept, το Kastri Gardens, το Domotel Kastri αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία καλοκαιρινής χαλάρωσης μέσα στη φύση, στα βόρεια της Αθήνας.

Στην καρδιά των βορείων προαστίων σε μια καταπράσινη έκταση τεσσάρων στρεμμάτων στο Καστρί, το Domotel Kastri, μέλος της αλυσίδας Domotel Hotels & Resorts, έρχεται να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων, για μια ανάσα καλοκαιρινής δροσιάς μέσα στην πόλη, χάρη στο Kastri Gardens.  

Ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι η τέλεια επιλογή αν θέλετε να πιείτε καφέ, χυμό ή να απολαύσετε ελαφρύ σνακ, σαλάτες, ορεκτικά αλλά και εξαιρετικά πιάτα barbeque, κατευθείαν από τη φωτιά της σχάρας σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον. Κι αν έχετε όρεξη για πιο comfort καταστάσεις με hot dogs, δροσερά κοκτέιλ, αφρώδη κρασιά και αναψυκτικά, το pop-up Hot Dogs & Bubbles θα σας εντυπωσιάσει με τον pop χαρακτήρα του και όλα δείχνουν ότι θα γίνει το νέο meeting point στα βόρεια, στη σκιά των πανύψηλων πεύκων.

Όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ αφού το FunFam πακέτο που προσφέρει, συνδυάζει χαλάρωση, αδρεναλίνη και φαγητό για όλη την οικογένεια, σε μια απόδραση μέσα στην πόλη! Οι λάτρεις της φύσης και των σπορ θα λατρέψουν το νέο Edutainment Park που φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του το Domotel Kastri, με πολλές και ενδιαφέρουσες outdoor δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ενώ η εμπειρία του FunFam ολοκληρώνεται με το picnic basket για όλη την οικογένεια, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στους καταπράσινους κήπους (κατόπιν παραγγελίας, €37/άτομο, €26/παιδί)..

Ακόμη, όμως, κι αν δεν πρόκειται να το επισκεφτείτε για διασκέδαση, αλλά για δουλειά, το Domotel Kastri αποτελεί χρόνια τώρα την ιδανική επιλογή για συνέδρια, εταιρικά meetings και events στην καρδιά των βορείων προαστίων, με μακρά εμπειρία στη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων.

Απαντώντας στις προκλήσεις της εποχής το ξενοδοχείο παρουσιάζει ένα νέο concept που συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση στο καταπράσινο αλσύλλιο. Η κατάφυτη από πανύψηλα πεύκα έκταση έχει μετατραπεί σε ένα καταφύγιο δημιουργικότητας, όπου χάρη στις νέες εγκαταστάσεις outdoor δραστηριοτήτων μπορούν να διοργανωθούν team building events αλλά και outdoor meetings, ούτως ώστε η φύση και o καθαρός αέρας να λειτουργήσουν ως η μεγαλύτερη έμπνευση για τη γέννηση νέων ιδεών.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του ξενοδοχείου θα σχεδιάσουν ένα custom made για εσάς και την ομάδα σας πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο Edutainment Park, που βρίσκεται στο τρίτο επίπεδο του αλσυλλίου του Domotel Kastri. Tο outdoor meeting space στο κέντρο του αλσυλλίου θα αναδειχθεί στο ιδανικό σημείο της πόλης για εταιρικές συναντήσεις από κοντά, με την ασφάλεια της υπαίθρου και τη σφραγίδα ασφάλειας που εγγυάται με τα μέτρα προστασίας που ακολουθεί το ξενοδοχείο.

Info
Domotel Kastri
Ελευθερίου Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία
210 3507100
Εταιρικά Meetings και Edutainment Centre: [email protected]