Ελληνικό brunch στη Σχεδία home με την υπογραφή της Γωγώς Δελογιάννη

sxedia-home
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Το σπίτι της Σχεδίας, του περιοδικού δρόμου αλληλεγγύης και στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο brunch αυτό το Σάββατο, με σφραγίδα ελληνική.

Σας είχαμε παρουσιάσει στο παρελθόν το υπέροχο σπίτι της «Σχεδίας», το Σχεδία home, ένα στέκι αλληλεγγύης και δημιουργίας για καφέ, φαγητό και ποτό, το οποίο δεν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα.

Σε αυτό το πολύ όμορφο σημείο στο κέντρο της Αθήνας, αυτό το Σάββατο 3/7 11.00-16.00 θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ένα πολύ ξεχωριστό brunch με άρωμα Ελλάδας, από την αγαπημένη σεφ Γωγώ Δελογιάννη.

Εμπνευσμένη από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, η σεφ έχει επιλέξει με ιδιαίτερη προσοχή, αγνές και ελληνικές πρώτες ύλες, οι οποίες και θα κάνουν πιο εύγευστο το σαββατιάτικο πρωινό σας. Η ίδια η σεφ, μάλιστα, μοιράστηκε με τη Σχεδία την επιθυμία να συμμετάσχει και στο φετινό, 2ο καλοκαιρινό fest με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home», με στόχο να ενισχύσει το έργο της Σχεδίας.

Το Σάββατο 3 Ιουλίου, λοιπν, όσους τυχερούς προσέλθουν στο «σχεδία home» τους περιμένουν ουκ ολίγες γαστρονομικές εκπλήξεις, όπως τραγανό φυστικοβούτυρο και μπανάνα που εμπλουτίζεται με κρέμα μελιού, λιναρόσπορος και φρυγανισμένο πολύσπορο, αυγά μάτια με χειροποίητο κρεμώδες τυρί, λεμονάτο πελτέ ντομάτας, ζυμωτό ψωμί, πράσινη σαλάτα. Το γλυκό brioche, το οποίο θα απαρτίζεται από έναν μοναδικό συνδυασμό αλμυρών και γλυκών συστατικών, όπως το ανθότυρο, πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένα φουντούκια, θα το απολαύσετε και τούτο το καλοκαίρι.

Η κράτηση είναι απαραίτητη και θα πραγματοποιηθεί μέσω του email: [email protected] 

Info
Σχεδία Home
Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, Αθήνα
213 0231220
στις 3/7 στις 11.00-16.00