Tο Hoocut προτείνει (και) χορτοφαγικά σουβλάκια

hoocut
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Μετρά 3 χρόνια ζωής στην Αθήνα, δημιουργώντας ποιοτικά σουβλάκια και δίνοντας άλλη διάσταση σε αυτό το αγαπημένο street έδεσμα. Πλέον το πάει και σε επόμενο level, για όσους δεν καταναλώνουν κρέας και ζωικά.

Η γνωστή παρέα των τεσσάρων μαγείρων Περικλή Κοσκινά, Κλεομένη Ζουρνατζή, Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου είναι αναμενόμενο πως δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη σε κανένα της εγχείρημα. Ακόμη και η ενασχόλησή τους με το σουβλάκι, κατόρθωσε να το μετατρέψει πέρα από ένα εύκολο, γρήγορο και νόστιμο γεύμα, σε ποιοτικό και δημιουργικό, μέσω του Hoocut.

To αγαπημένο στέκι, πλέον, όμως, προχωρά και σε μια άλλη διάσταση της street λιχουδιάς, χωρίς κρέας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και των χορτοφάγων της πόλης.

Η νέα πρόκληση λέγεται vegetarian σουβλάκι και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πίτα τυλιχτή με χειροποίητα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο και ρύζι, τζατζίκι και άνηθο αλλά και πίτα τυλιχτή με κομμάτια από λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι,  χούμους με ρεβίθια και ταχίνι, κύμινο και πιπέρι καγιέν. Αυτές, βέβαια, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές χωρίς κρέας που θα βρείτε στο μενού του Hoocut, οι οποίες υπακούουν στις ίδιες αρχές μαγειρικής που διέπουν όλα τα προϊόντα του Hoocut και συναντώνται στις άριστες πρώτες ύλες, στην άρτια τεχνική και στη λεπτομερή προετοιμασία.

Με μέτρο, με ευθύνη και γνώση, με ψυχή και κόπο, αλλά προπάντων με αγάπη για τον άνθρωπο και την τροφή, όπως ορίζει το Hoocut, οι τέσσερις μάγειρες προσφέρουν την ολοκληρωμένη, βιωματική, εμπειρία, όπως την είχαν στο μυαλό τους από την αρχή: πάντα με επιμονή στη λεπτομέρεια, στα φρέσκα μυρωδικά, στις φρέσκες λεπτοκομμένες σαλάτες.

Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας Hoocut από την άνεση του σπιτιού σας με ένα κλικ στο www.hoocut.com, αλλά και από τις σελίδες στο Instagram @hoocut και στο Facebook @hoocut.

Info
Hoocut, true pitta
Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, Αθήνα
210 3240026