To τσίπουρο βρήκε τη θέση του στα bar της Ελλάδας

o-purist
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Το ιδιαίτερο αυτό ελληνικό απόσταγμα επαναπροσδιορίζεται και φέρνει την παράδοση στο σήμερα, μέσα από υπέροχα κοκτέιλ που σερβίρονται σε όλη την Ελλάδα.

Από σήμερα έως και τις 15 Ιουλίου, 60 bar στην Ελλάδα φωνάζουν “We are happy to serve you” κι έχουν πολύ καλό λόγο για να το κάνουν, αφού για μία εβδομάδα σερβίρουν O/purist Bramble σε… τσολιά. Τι ακριβώς, όμως, είναι αυτό; Πρόκειται για κοκτέιλ με O/purist τσίπουρο, χυμό λεμονιού και μούρα, στο οποίο προστίθεται τριμμένος πάγος και σερβίρεται σε ποτήρι τσολιά, αφού πρώτα γαρνιριστεί με lime.

Το O/purist (Διπλής απόσταξης, 42 % Alc.Vol) είναι το πρώτο τσίπουρο για bar, δημιουργήθηκε από 10 κορυφαίους Έλληνες bartenders που επαναπροσδιόρισαν την κατηγορία και σερβίρεται σε δύο διαφορετικά, χάρτινα, ανακυκλώσιμα ποτήρια τα οποία είναι σχεδιασμένα από τον Dear Quentin και εμπνευσμένα από τα 200 χρόνια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα τα σχέδια των ποτηριών είναι δύο: το ένα συμβολίζει την καλτσοδέτα του τσολιά και το δεύτερο, έχει την μέλισσα στο πρόσωπο του τσολιά υποδηλώνοντας την αφοσίωσή του/όλων στην δουλειά.

Το O/purist αυτό το καλοκαίρι έρχεται για να μας υπενθυμίσει πως τα αγαπημένα μας bar είναι και πάλι ανοιχτά και έτοιμα να φιλοξενήσουν την κάθε, όμορφη στιγμή μας μετά από τόσους μήνες.

Για κάθε μπαρ που συμμετέχει στην ενέργεια το O/PURIST δωρίζει στην METRON ARISTON -making responsibility a Trend  ένα ποσό με το οποίο θα χρηματοδοτηθεί η δημιουργία ενός μηχανισμού που θα βοηθά τα μπαρ να φτιάξουν καταλόγους για άτομα με προβλήματα όρασης.

Δοκιμάστε το O/purist Bramble στο αγαπημένο σας bar και βοηθήστε κι εσείς εσύ να ακουστεί δυνατά το μήνυμα “We Are Happy to Serve You”!

Τα Bar που συμμετέχουν στην ενέργεια:
Αττική: 360 Cocktail Bar, 42 Barstronomy Athens, 7 Jokers, A for Athens, Baba Au Rum, Barreldier, Barro Negro, Birdman, Frater & Soror, Hide & Seek, Holy Spirit Cocktail Bar, Horizon, Ipitou, L’ Ovelha Negra, Lot 51, Magic Bus, Mr. Fox, Mr. Peacock, Noah, Oldies, Pop Up, Rockfellas, Samba Café, Spoiled, The Clumsies, Theory Bar & More, Tiki Athens, Two Doors, Upupa Epops, Το Λοκάλι

Θεσσαλονίκη: Casablanca, Coconut Bay, The Nectar Distillery, Thermaikos, Vogatsikou 3, Βερμούτ

Χαλκιδική: Gust

Κρήτη: Boheme, Carte Postale, Puerto, Χάλαβρο Open Bar

Τρίκαλα: Bittersweet, Ρετούς

Βόλος: Grappa, Grooove, Isalos

Τήνος: Prickly Bear, Suntan, Three Donkeys

Σύρος: Theosis

Πάργα: Kamini

Παξοί: Puerto Vecchio

Λευκάδα: Χάρτες

Κέρκυρα: Barden

Σαντορίνη: Marinera

Ξάνθη: Bahamas

Γιάννενα: Blue Gin

Καλαμάτα: Jardin

Ηγουμενίτσα: Moshi