Το Ohja! είναι άλλος ένας λόγος για να περάσετε από την Πάρο φέτος το καλοκαίρι

ohja
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Με φόντο την παραλία του Αγίου Δημητρίου στη Νάουσα, το νέο Ohja! αποτελεί ένα καλά κρυμμένο γαστρονομικό καταφύγιο της Πάρου, που περνάει το fine dining στο επόμενο στάδιο.

Αν μέσα στα σχέδιά σας είναι και η Πάρος για φέτος το καλοκαίρι, μην παραλείψετε να περάσετε από την κοσμοπολίτικη Νάουσα και να ανακαλύψετε το καινούργιο Oyster Bar Ohja! για ποιοτικές και εκλεπτυσμένες θαλασσινές γεύσεις.

Φιλοξενείται σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι που μετατράπηκε σε σύγχρονο Oyster Bar, ανοίγοντας τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2021, ως αδελφικό project των Sophia Luxury Suites στη Σαντορίνη, με έναν και μοναδικό στόχο: να αφηγηθεί τη δική του γαστρονομική ιστορία προσφέροντας τα καλύτερα θαλασσινά και ψάρια με σεβασμό προς τις πρώτες ύλες, σε ένα περιβάλλον που δημιουργεί μια εμπειρία από μόνο του.

Στο Ohja! Paros σας περιμένει μια μοναδική εκδοχή ελληνογαλλικού fine dining και cocktail pairing, βασισμένη στα φρούτα της θάλασσας που ολοκληρώνεται με μια πλήρη λίστα αποσταγμάτων, κρασιών και ποτών. Συγκεκριμένα, στο μενού θα βρείτε στρείδια σε 7 διαφορετικές εκδοχές, βασιλικό πλατό θαλασσινών με στρείδια, γαρίδες και καβούρι, κυρίως όπως λαβράκι ταρτάρ με στρείδια και χαβιάρι, χτένια, φουά γκρα και μπισκ αρωματισμένη με βότανα, μπουγιαμπέσα Μασσαλίας, αλλά και υπο-μενού Terre et Mer με σαλάτα αστακού, στρείδια, χαβιάρι αλλά και μοσχαρίσιο φιλέτο. Από τις επιλογές σας δεν λείπει και το χαβιάρι με επιλογές από 30 έως 250 γραμμάρια, δύο επιλογές σε τυριά, αλλά και 3 εκλεπτυσμένα επιδόρπια: pavlova blueberry, crème brûlée και τάρτα σοκολάτας με καπνιστό παγωτό με ρικότα.

Ο Executive Chef, Νικόλαος Πυλαρινός, παραδέχεται ότι το Ohja! είναι η προσωπική του χώρα των θαυμάτων, καθώς είναι το μέρος που ενσαρκώνει τον ίδιο τον λόγο που ήθελε να γίνει αρχικά chef: να βρεθεί να εκπαιδεύεται στο Παρίσι και να εργάζεται σε κορυφαία εστιατόρια στη Γαλλία και την Ελλάδα. Ως παιδί, απέφευγε να τρώει ψάρι ή θαλασσινά επειδή ένιωθε ότι κανένας δεν ήξερε πώς να τα μαγειρεύει όπως θα έπρεπε. Για εκείνον, η δημιουργία ενός πιάτου αποτελεί μια εμπειρία, μια μυστικιστική διαδικασία γεμάτη συναισθήματα που προκύπτουν μέσα από μια φρενήρη, υπερβολικά δημιουργική κουζίνα και μεταδίδονται μέσω αγάπης και σεβασμού. Αυτό που τον καθοδηγεί για κάθε επιλογή στο μενού και κάθε είδος γεύσης που προσφέρει με στυλ και χάρη είναι ένα συνεχόμενο γιατί.

Στο κομμάτι των κοκτέιλ, ο Mixologist, Jason Manolis Papadakis, έχει δημιουργήσεις δροσερές και ιδιαίτερες επιλογές, από απεριτίφ, μέχρι κοκτέιλ που θα συνοδέψουν μελετημένα το θαλασσινό γεύμα σας σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία, αλλά και after dinner κοκτέιλ και summertime classics with a twist, ακόμη και χωρίς αλκοόλ για όσους δεν το επιθυμούν.

Info
Ohja! Oyster & Cocktail Bar
Παραλία Αγίου Δημητρίου (Νάουσα), Πάρος
Δευτέρα-Κυριακή: 18:00-1:00.
22840 53660, 6955301639 (Κα Ξένια Γρίβα)