Στο Donkey Breakfast της Θεσσαλονίκης το brunch έχει άρωμα μανταρινιού
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
Μία βόλτα στη Θεσσαλονίκη αρκεί για να ανοίξει την όρεξη. Και τι καλύτερο από ένα πρωινό πιάτο στο Donkey Breakfast με βάση το βραβευμένο Γλυκό του Κουταλιού Φλούδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS;
Εδώ και έναν χρόνο, το Donkey Breakfast έχει καταφέρει να γίνει ο νούμερο 1 αγαπημένος προορισμός για brunch στη συμπρωτεύουσα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, αφού η ιδιοκτήτρια Σέβη Βεντουλίδου ορμώμενη από την αγάπη της για τη δημιουργική κουζίνα, σχεδίασε ένα μενού με πρωτότυπες gluten free, vegetarian ή vegan προτάσεις.
Christina Dimitriadou
Αν ο δρόμος φέτος το καλοκαίρι σας βγάλει στη Θεσσαλονίκη, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το σημείο, να δοκιμάσετε τα crispy pancakes και να αφεθείτε σε μία εμπειρία απόλαυσης, όπου η παράδοση συναντά τη δημιουργικότητα και μαγεύουν τον ουρανίσκο.
Info
Donkey Breakfast
Σκρα 3, Θεσσαλονίκη