Στο Donkey Breakfast της Θεσσαλονίκης το brunch έχει άρωμα μανταρινιού

donkey-breakfast
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Μία βόλτα στη Θεσσαλονίκη αρκεί για να ανοίξει την όρεξη. Και τι καλύτερο από ένα πρωινό πιάτο στο Donkey Breakfast με βάση το βραβευμένο Γλυκό του Κουταλιού Φλούδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS;

Εδώ και έναν χρόνο, το Donkey Breakfast έχει καταφέρει να γίνει ο νούμερο 1 αγαπημένος προορισμός για brunch στη συμπρωτεύουσα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, αφού η ιδιοκτήτρια Σέβη Βεντουλίδου ορμώμενη από την αγάπη της για τη δημιουργική κουζίνα, σχεδίασε ένα μενού με πρωτότυπες gluten free, vegetarian ή vegan προτάσεις.

Ανάμεσά τους θα βρείτε και το Crispy pancake με λιωμένο camembert, προσούτο και γλυκό του κουταλιού Φλούδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS, ένα πιάτο σκέτη απόλαυση. Η γλυκιά γεύση από το παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού CITRUS ενώνεται με την αλμυρή, τραγανή υφή των pancakes δημιουργώντας ένα ασυναγώνιστο γευστικό ταίριασμα. Η ιδέα πίσω από την συνταγή οφείλεται στο βραβευμένο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη, ο οποίος φημίζεται για τους απρόσμενους γευστικούς συνδυασμούς.

Christina Dimitriadou

Αν ο δρόμος φέτος το καλοκαίρι σας βγάλει στη Θεσσαλονίκη, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το σημείο, να δοκιμάσετε τα crispy pancakes και να αφεθείτε σε μία εμπειρία απόλαυσης, όπου η παράδοση συναντά τη δημιουργικότητα και μαγεύουν τον ουρανίσκο.

Info
Donkey Breakfast
Σκρα 3, Θεσσαλονίκη