Το Bond είναι η healthy στάση που πρέπει να κάνετε στον Άλιμο

bond
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Σας αρέσει το καλό φαγητό, κρατάτε μια πιο οικολογική στάση ζωής και προτιμάτε τα νότια τώρα το καλοκαίρι; Το Bond καταφέρνει να τα συνδυάσει όλα σε ένα καλοκαιρινό και «πράσινο» all-day στέκι.

Είναι ωραίο, όταν συμβαίνει, ένα νέο εστιατόριο να δίνει έμφαση πέρα από την κουζίνα και τον χώρο, στη βιωσιμότητα και στο αποτύπωμά του. Κι αυτό ακριβώς είναι ένας πρόσθετος λόγος να επισκεφτείτε το all-day restaurant-bar Bond φέτος το καλοκαίρι και –γιατί όχι- να το βάλετε στη λίστα με τα νέα σας στέκια στα νότια, για καφέ, φαγητό και ποτό.

Το Bond είναι το νέο εγχείρημα των αδελφών Παύλου και Ευγένιου Μπράτου και αποτελεί το πρώτο μαγαζί που έχει υιοθετήσει την ιδέα του upcycling ολοκληρωτικά στην κατασκευή του, δηλαδή την δημιουργική επαναχρησιμοποίηση των υλικών με όσο γίνεται μικρότερο ενεργειακό και ανθρακικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Στα plus του, σημειώστε ότι βρίσκεται μακριά από πολυσύχναστους δρόμους, ενώ ο κήπος του, αλλά και τα δεκάδες φυτά στο εσωτερικό του δίνουν την αίσθηση απόδρασης από την πόλη.

Στο «ψητό» τώρα, στο Bond θα βρείτε πλούσιες επιλογές για ένα περιποιημένο brunch με fitness bowls, smoothies, detox χυμούς και πολλές ακόμη υγιεινές επιλογές από το πρωί, αφού η υγιεινή διατροφή εντάσσεται στη φιλοσοφία του μαγαζιού. Για μεσημεριανό και δείπνο, ο σεφ Αντώνης Χάλαρης έχει «μπλέξει» μεσογειακές γεύσεις με ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, παρουσιάζοντας comfort επιλογές από πίτσες, bao bun και μπέργκερ μέχρι ελληνική δημιουργική κουζίνα, μπόλικες σαλάτες και χορτοφαγικές επιλογές για όσους δεν καταναλώνουν κρέας.

Από το μενού δεν λείπουν λαχταριστά επιδόρπια, όπως το αυθεντικό τιραμισού, το χειροποίητο προφιτερόλ με κρέμα πραλίνας και πολλά άλλα, ενώ ετοιμάζει και διάφορα πρότζεκ, όπως τα Sushi Wednesdays τον Ιούνιο και τις Παρασκευές με άρωμα Ιταλίας τον Ιούλιο. Κι αν θέλετε να πιείτε στην υγειά σας, δεν έχετε παρά να διαλέξετε ανάμεσα στα κλασικά και signature κοκτέιλ του ή τις λιγοστές ετικέτες του για κρασί, που αναμένεται να αυξηθούν σύντομα.

Info
Bond Restaurant Bar
Μεγάλης Του Γένους Σχολής 2, Άλιμος
210 9902035