4 μέρη στην Αθήνα για δροσερούς χυμούς

xumoi-athina
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Το καλοκαίρι ακόμη καλά κρατεί και οι δροσεροί χυμοί εξακολουθούν να είναι αναζωογονητικοί. Σημειώστε 5 σημεία για να τους απολαύσετε στην πιο υγιεινή και πολύχρωμη εκδοχή τους και να πάρετε τις βιταμίνες σας.

Το Βαζάκι, Χαλάνδρι
Όσοι αγαπάτε τους χυμούς πιθανόν να το γνωρίζετε καλά, καθώς είναι το πρώτο juice bar που χρησιμοποιεί αποχυμωτή κρύας έκθλιψης (coldpressed) για μέγιστη θρεπτική αξία των χυμών και προσφέρει Juice Cleanse πακέτα για αποτοξίνωση, με μια ολοκληρωμένη σειρά με χυμούς από βιολογικά φρούτα, λαχανικά και γάλα αμυγδάλου (ελεύθερα λακτόζης, χαμηλό σε λιπαρά) τα οποία μας παρέχουν  απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειαζόμαστε. Ακόμη, όμως, κι αν δεν θέλετε να το πάτε ως εκεί, οι επιλογές του σε χυμούς κρύας έκθλιψης φρούτων ή λαχανικών που διατηρούν τις βιταμίνες τους και τη διατροφική τους αξίας, είναι αρκετές ώστε να σας μπερδέψουν και να επιστρέψετε για να τα δοκιμάσετε όλα. Κι αν δεν θέλετε να πιείτε τον χυμό σας εκείνη την ώρα, μπορείτε να τον βάλετε στο ψυγείο όπου μπορεί να διατηρηθεί εώς 3 ημέρες στο βαζάκι δίχως να χάσει τα θρεπτικά συστατικά του, αφού είναι κλειστό και δεν έρχεται σε επαφή με το οξυγόνο του αέρα. Info: Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι.

Join Juice Bars, κέντρο
Μπορεί κάποτε αν σας έλεγαν ότι θα πάτε σε bar για χυμό να γελούσατε, αλλά τα Join Juice Bars πλέον αλλάζουν τα δεδομένα. Στο self-service bar σας περιμένουν οι πιο ευδιάθετοι juicers της πόλης για να σας ετοιμάσουν τους πιο ψαγμένους διατροφικά και δημιουργικούς γευστικά, συνδυασμούς φρεσκοστιμμένων χυμών με φρούτα, λαχανικά και μυρωδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και μία πλούσια ποικιλία υγιεινών επιλογών, όπως smoothies, γιαούρτια, σαλάτες, sandwiches, σνακς και εξαιρετικής ποιότητας καφέ. Info: Ρόμβης 24, Αθήνα.

Healthy Harmony, Πειραιάς
Οι χυμοί ψυχρής έκθλιψης για καλύτερη απορρόφηση και πέψη είναι κανόνας και για το υγιεινό στέκι του Πειραιά, όπου στο πολύχρωμο healthy μενού του θα βρείτε διάφορα combos φρούτων και λαχανικών, ανάλογα με το τι θέλετε. Υπάρχουν επιλογές για αποτοξίνωση, λάμψη, ακόμη και για… hangover, οπότε αναλόγως την περίσταση, υπάρχει ο κατάλληλος χυμός. Info: Πραξιτέλους 156-158, κέντρο Πειραιά.

The Juice Bar, κέντρο
Το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ είναι οι απόλυτες τάσεις νεότητας τα τελευταία χρόνια και το The Juice Bar τα αξιοποίησε με έναν τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει: σε χυμό. Εκτός, λοιπόν, από απλούς και mixed φυσικούς χυμούς, θα βρείτε και εμπλουτισμένους χυμούς νεότητας για έξτρα φρεσκάδα έσω κι έξω. Info: Σόλωνος 69.

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ