Αναβάλλεται το Athens Street Food Festival

vegan-burger-street-food
ΤΡΙΤΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Το 5ο Athens Street Food Festival δυστυχώς δεν θα επιστρέψει όπως πιστεύαμε όλοι, λόγω της νέας, ανησυχητικής έξαρσης του Covid-19 το τελευταίο διάστημα.

Με πάνω από 400.000 επισκέπτες σε 4 χρόνια, το Athens Street Food Festival έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα αγαπημένα γευστικά φεστιβάλ της πόλης μας, γεμίζοντας το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. με μυρωδιές από τις πιο γευστικές συνταγές «φαγητού του δρόμου» από ολόκληρο τον κόσμο και με χιλιάδες foodies να σπεύδουν να τις δοκιμάσουν.

Αρχικά είχαν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες για το 5ο Athens Street Food Festival, το οποίο θα πραγματοποιούνταν τα τρία πρώτα τριήμερα του Σεπτεμβρίου στο Γκάζι, αλλά δυστυχώς μια πρόσφατη ανακοίνωση της ομάδας, επιβεβαίωσε αυτό που όλοι φοβόμασταν: την αναβολή του.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση από τα social media του Athens Street Food Festival αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι,

βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στην πολύ δυσάρεστη θέση να πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το Athens Street Food Festival δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, λόγω της νέας, ανησυχητικής έξαρσης του Covid-19 το τελευταίο διάστημα.

Τους τελευταίους μήνες καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια και αναζητήσαμε λύσεις. Όμως, με γνώμονα την ασφάλεια του κοινού και σε συνδυασμό με τους νομοθετικούς περιορισμούς που ισχύουν αυτή την περίοδο, θεωρούμε ότι οι συνθήκες καθιστούν απαγορευτική κάθε σκέψη για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Μην μπορώντας να κάνουμε κάτι άλλο, ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους foodies της πόλης για το προσεχές χρονικό διάστημα, όταν θα καλυτερέψουν οι συνθήκες.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Athens Street Food Festival»