Sweet Nolan: έρχεται το νέο, γλυκό πρότζεκτ του Σωτήρη Κοντιζά

sotiris-kontizas
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Ο επιτυχημένος σεφ του Nolan, που κέρδισε έξτρα φήμη από τη συμμετοχή του ως κριτής στο Master Chef, συνεχίζει να πειραματίζεται, μπαίνοντας αυτή τη φορά σε πιο γλυκά μονοπάτια.

Το Nolan ήρθε και τάραξε τα νερά της Αθήνας 6 χρόνια πριν ως κάτι νέο και φρέσκο, με ασιατικές, ποιοτικές και πρωτότυπες προτάσεις δια χειρός σεφ Σωτήρη Κοντιζά. Η διάκριση Bib Gourmand για την αναγνώρισης της καλής σχέσης ποιότητας-τιμής δεν άργησε να έρθει, ενώ ακολούθησαν κι άλλα πρότζεκτ στο πλαίσιο του Nolanverse, όπως το Proveleggios και το PS Luncheon για φαγητό στο σπίτι, που ήρθε μέσα στην καραντίνα.

Τα σχέδια, όμως, συνεχίζονται και παίρνουν μια πιο γλυκιά χροιά, αφού πλέον στα σκαριά βρίσκεται το Sweet Nolan. Πρόκειται για ένα ζαχαροπλαστείο που θα ανοίξει κοντά στο καθιερωμένο και αγαπημένο στέκι πλέον Nolan και θα μπορεί να μας γλυκάνει και στο σπίτι μας, αφού θα κάνει ντελίβερι τα γλυκά του μέσω της Wolt.

Όπως επεσήμανε και ο ίδιος ο σεφ με την επιστολή του στους εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα της Wolt, μετά τις σερί καραντίνες πλέον νιώθουμε όλοι μεγαλύτερη εμπιστοσύνη να παραγγείλουμε, να έχουμε επαρκείς επιλογές και επιθυμητό αποτέλεσμα, σε όλων των ειδών τις επιλογές για φαγητό στο σπίτι -όχι μόνο πίτσες, μακαρονάδες και σουβλάκια.

Και κάπως έτσι, θα μπουν στο σπίτι μας και τα γλυκά με την υπογραφή του άμεσα, τα οποία σίγουρα ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε.