To Botrini’s γίνεται 10 και θα το γιορτάσει με ένα ιδιαίτερο μενού

mpotrini
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Το «παιδί» του πολυβραβευμένου σεφ Έκτορα Μποτρίνι στο Χαλάνδρι γίνεται 10 κι απ’ ό,τι φαίνεται ετοιμάζει γαστρονομική γιορτή.

Τα 10 χρόνια παρουσίας του Botrini’s στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή ήταν ένα όνειρο που εκπληρώθηκε για τον πολυβραβεβυμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος υπόσχεται να συνεχίσει δυνατά, ευχαριστώντας τον κόσμο που τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους προμηθευτές του, που αναφέρει ότι χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εδώ.

Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι ότι το Botrini’s δεν θα αφήσει τα 10α γενέθλιά του να περάσουν έτσι και γι’ αυτό ετοιμάζει ένα εορταστικό μενού 14 σταδίων για την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου.

Το μενού θα περιλαμβάνει τόσο πιάτα που υπάρχουν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του εστιατορίου, όσο και πιάτα που προστέθηκαν στη συνέχεια, αλλά και κάποια που θα σερβιριστούν πρώτη φορά, γι’ αυτό οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν ακόμη και για τους πιστούς.

Κι επειδή γιορτή χωρίς σαμπάνια δεν γίνεται, τα πιάτα θα συνοδεύσει ένα από τα ιστορικότερα «σπίτια» της Καμπανίας, η Philipponnat Champagne, με μια μοναδική κληρονομιά, με τα υπέροχα ιστορικά της κελάρια του 18ου αιώνα, που σήμερα κατέχει έναν εξαιρετικό αμπελώνα με τείχη απαράμιλλης ιστορίας στην αμπελουργική περιοχή.

Info
Botrini’s
Βασιλέως Γεωργίου Β’ 24Β, Χαλάνδρι
2106857323-4
στις 23/9
150 ευρώ/άτομο