Συνεχίζονται και το φθινόπωρο οι βραδιές Stellar Gastro Cinema

gastro-stellar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Για όλους εσάς που τα σκέτα ποπ κορν δεν σας ικανοποίησαν ποτέ ως επιλογή για να πάτε σινεμά, το Stellar Gastro Cinema θα σας ενθουσιάσει.

Μια από τις πιο ευχάριστες εξόδους του Σεπτεμβρίου, το θερινό σινεμά, ανεβαίνει επίπεδο με το Stellar Gastro Cinema, το πολυαγαπημένο pop-up diner-θερινό σινεμά των καταξιωμένων σεφ Πάνου Ιωαννίδη και Γιάννη Μαρκαδάκη, που συνεχίζεται για 2η χρονιά έως και τον Οκτώβριο.

Πέρσι, το Stellar Gastro Cinema έσπασε τα ταμεία με συνεχόμενα SOLD OUT και τώρα μας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές μέχρι να μπει για τα καλά το φθινόπωρο, στο τέλος Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο του Stellar Gastro Cinema θα έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε high end street food και κοκτέιλ με κλασικά αριστουργήματα της έβδομης τέχνης, κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό. Κι όλα αυτά, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ καθισμάτων, στην ειδικά διαμορφωμένη ταράτσα της T16, με θέα το αθηναϊκό skyline.

Το θεματικό street food menu 4 πιάτων, το οποίο επιμελούνται οι κορυφαίοι σεφ, ανανεώνεται κάθε εβδομάδα πάντα με έμπνευση την ατμόσφαιρα των ταινιών που συνοδεύει. Γι’ αυτή την εβδομάδα 13-19/9, η ταινία που θα προβληθεί είναι «Ο επιφανής πολίτης», δραματική κομεντί του 2016, και το μενού που θα το συνοδέψει θα είναι... Argentinian ‘CHE’ Menu.

Το μη χορτοφαγικό μενού περιλαμβάνει Raspberry Mint Prosecco ή Fischer Draught Beer ως welcome drink, Fugazza δηλαδή αργεντίνικη πίτσα αργής ωρίμανσης  με αγκινάρα, μοτσαρέλα, λευκά κρεμμύδια και pimentos, Empanadas με καπνιστή πατάτα, κάππαρη, ντιπ ψητής πιπεριάς, Picanha Stix με μαριναρισμένο βοδινό, καλαμπόκι, δενδρολίβανο, Choripan αργεντίνικο hot dog με λουκάνικο chorizo, πίκλες, κρέμα αβοκάντο και chimichurri sauce και για επιδόρπιο Chocotorta με μπισκότο σοκολάτα, kahlua, παγωτό dulce de leche.

Αν δεν καταναλώνετε κρέας, μπορείτε να επιλέξετε το χορτοφαγικό μενού, με τις απαραίτητες αλλαγές με tofu stix αντί για picanha stix και vegan chorizo στο choripan. Το μενού κοστίζει 30 ευρώ το άτομο και με τροποποιήσεις μπορεί το vegetarian να γίνει vegan με έξτρα χρέωση 2,5 ευρώ.

Σημειώστε ότι η χρήση μη-ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική στους κοινόχρηστους χώρους του κτηρίου της Τ16 (είσοδος, κλιμακοστάσιο, ανελκυστήρας και από τον ανελκυστήρα έως την είσοδο του roof garden) και ότι σε περίπτωση που η προβολή ακυρωθεί λόγω καιρικών συνθηκών, θα λάβετε voucher για άλλη βραδιά.

Info
Stellar Gastro Cinema
Tzaferi 16
Τζαφέρη 16, Γκάζι
Ώρα Προσέλευσης: 20:00, Ώρα έναρξης προβολών: 20:30
επικοινωνία 10:00-18:00 στο 6948 086999