Στην Kuzina με το Κτήμα Γεροβασιλείου
Το Κτήμα Γεροβασιλείου είναι ο εκλεκτός φιλοξενούμενος στην Κuzina του Άρη Τσανακλίδη, την Τετάρτη 15/12.
Η Kuzina του σεφ Άρη Τσανακλίδη φιλοξενεί την Τετάρτη 15/12 το Κτήμα Γεροβασιλείου και ετοιμάζει ένα ειδικό μενού εμπνευσμένο από τις ετικέτες του κτήματος.
Ο πολυταξιδεμένος σεφ Άρης Τσανακλίδης, με εμπειρίες από την προϋπηρεσία του σε γνωστά εστιατόρια στις Παρθένες Νήσους, τη Νέα Υόρκη, το Μεξικό, την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ και τη Χαβάη, έχει στήσει την kuzina του στη συνοικία των θεών, το Θησείο. Εκεί, κάθε μήνα, για μία μόνο ημέρα, φιλοξενεί έναν επιλεγμένο Έλληνα οινοπαραγωγό και ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για τη συγκεκριμένη βραδιά .
Την Τετάρτη 15/12 το μενού συνοδεύεται από τις ετικέτες του κτήματος Γεροβασιλείου, ενώ η γαστρονομική εμπειρία που μπορείτε να απολαύσετε με 38 ευρώ το άτομο, περιλαμβάνει:
Amuse Gueule
Tataki τόνου με yuzu vinaigrette και κρούστα από θυμάρι και εστραγκόν. Συνοδεύεται με: «Κτήμα Γεροβασιλείου Λευκό 2010».
Ορεκτικό
Σούπα με καρότο, πιπερόριζα, μελισσόχορτο και γιουβαρλάκια από καβούρι. Συνοδεύεται με: «Chardonnay, Κτήμα Γεροβασιλείου 2009».
Σαλάτα
Confit πάπιας με σαλάτα από φακές Τρικάλων αρωματισμένες με τρούφα και πεπαλαιωμένο ξύδι. Συνοδεύεται με: «Γεροβασιλείου Syrah 2005».
Κυρίως πιάτο
Σιδηρόδρομος με σάλτσα από Αγιωργίτικο, γλυκάνισο και πουρέ αρωματισμένο με wasabi. Συνοδεύεται με: «Κτήμα Γεροβασιλείου Avaton 2006».
Επιδόρπιο
Τάρτα γλυκιάς κολοκύθας και παγωτό με φασκόμηλο και πιπερόριζα.
Συνοδεύεται με: «Κτήμα Γεροβασιλείου Γλυκιά Μαλαγουζιά».
Πληροφορίες: Kuzina, Αδριανού 9, Θησείο, 210 3240133.







