Σήμερα μαγειρεύεται ένα γεύμα αγάπης για έναν σημαντικό σκοπό

xeria-kardia-agapi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Τα «Σπουδαία Events» οργανώνουν ένα γεύμα υποστήριξης της κατασκευής του «Πάρκου της Σοφίας και της Βασιλικής».

Μια γευστική «πλατφόρμα» προσφοράς και αγάπης δημιουργείται από μια μεγάλη παρέα ανθρώπων που ασχολείται με «σπουδαία» πράγματα, από τα «Σπουδαία Events». Σήμερα, λοιπόν, 10/3, μας δίνουν ραντεβού  σε γνωστή οικογενειακή ταβέρνα που μετράει 56 χρόνια λειτουργίας στο Παλαιό Φάληρο,, όπου θα λάβει χώρα το νέο «Σπουδαίο Γεύμα». Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση και υποστήριξη της κατασκευής «Του Πάρκου της Σοφίας και της Βασιλικής», αφιερωμένο στα δίδυμα κορίτσια που χάθηκαν στις φωτιές στο Μάτι.

Αγαπημένα δημόσια πρόσωπα με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο θα είναι εκεί για να υποδεχτούν, να σερβίρουν και να εξυπηρετήσουν τους παρευρισκόμενους. Ανάμεσα τους: 

  • ο τηλεοπτικός μάγειρας Τίμος Ζαχαράτος (Πάμε Δανάη!)
  • ο rapper Tiny Jackal (Jackals Tattoo)
  • η ηθοποιός Τόνια Μαράκη ('Έτερος Εγώ, Maestro)
  • ο παρουσιαστής και rapper Duke (Mad TV)
  • ο επικοινωνιολόγος και συγγραφέας Θάνος Μπελαλίδης
  • o ιδρυτής της περιοδικoύ δρόμου «Σχεδία» Χρήστος Αλεφαντής
  • η δημοσιογράφος & συγγραφέας Έφη Αργυροπούλου (Working Moms)
  • ο mentalist Amazing Dio
  • ο προπονητής ποδοσφαίρου Ηλίας Καραπιπέρης (Ακαδημία Νικητές)

Η τραγουδίστρια Χαρούλα Τσαλπαρά θα «ντύσει» μουσικά την συγκεκριμένη εκδήλωση υποστήριξης.

Η επιλογή «Του Πάρκου της Σοφίας και της Βασιλικής» προέκυψε έπειτα από online ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, στην οποία συμμετείχαν 4.667 άτομα. Το κοινό επέλεξε να συμβάλλει με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο στην κατασκευή του συγκεκριμένου πάρκου.

Λίγα λόγια για "Το Πάρκο της Σοφίας και της Βασιλικής"
Τον Ιούλιο του 2018 ξεκίνησε στο Μάτι η φονικότερη αστική πυρκαγιά στην ιστορία του νεότερου και σύγχρονου ελληνικού κράτους και του 21ου αιώνα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 103 άνθρωποι. Ανάμεσα τους ήταν δύο μικρά δίδυμα κορίτσια, η Σοφία και η Βασιλική.

Ο καρδιακός φίλος του άτυχου πατέρα, Γιάννη Φιλιππόπουλου, των κοριτσιών Κοντοθάνος Άγγελος, ορκίστηκε στην μνήμη τους – με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα τους – να δημιουργήσει ένα μικρό πάρκο, έναν χώρο αναψυχής και ηρεμίας στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας, στην θέση “ΑΜΠΛΑΣ”. Ένα πανέμορφο μέρος που επισκέπτονταν συχνά οι μικρές και τους άρεσε πολύ. Στην προσπάθεια του να υλοποιήσει «Το Πάρκο της Σοφίας και της Βασιλικής» έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής πέντε εκδηλώσεις, οι οποίες συνείσφεραν οικονομικά στην δημιουργία του χωρίς να έχει συγκεντρωθεί ακόμα το απαραίτητο ποσό.

Πώς μπορεί κάποιος να στηρίξει το γεύμα αγάπης;
Με μία επίσκεψη στην TicketServices.gr, επιλέξτε το menu που σας ταιριάζει, κλείστε τα εισιτήριά σας και καλέστε στο 2104123407 για να πραγματοποιήσετε κράτηση ώρας προσέλευσης.

Ευγενικοί υποστηρικτές της βραδιάς είναι η οικογενειακή ταβέρνα «Μπάμπης», το οινοποιείο «Tzounara Winery», τα ζαχαροπλαστεία «Fresh» και o Σάκης Κώνστας.

Info
Γεύμα Αγάπης
ταβέρνα "Μπάμπης"
λεωφ. Αμφιθέας 73
2104123407
μετά τις 20:00