Four hands δείπνο ετοιμάζεται στο MFlavours του Athens Capital Hotel

mflavours
ΤΡΙΤΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Ελληνογαλλική συμμαχία έρχεται στο εστιατόριο MFlavours με 2 σεφ να κάνουν τα μαγικά τους.

Στον 9ο όροφο του Athens Capital Hotel ΜGallery, το εστιατόριο MFlavours ετοιμάζει μια ιδιαίτερη βραδιά, με άρωμα Γαλλίας. Στις 17 Μαρτίου, ο Chef του ξενοδοχείου Δημήτρης Μπούτσαλης θα υποδεχτεί τον γάλλο σεφ στο Le Cénacle του ξενοδοχείου La Cour des Consuls Hotel & Spa-MGallery Collection της Τουλούζης, Clément Convard, ο οποίος στα 26 του χρόνια μετρά ήδη αστέρι Michelin.

Στην ανοικτή κουζίνα του εστιατορίου, οι δυο τους θα ετοιμάσουν μια Four-Hands Cooking Dinner Experience με φόντο την Αθήνα και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους δύο διακεκριμένους Chef να συνεργάζονται αρμονικά για τη δημιουργία ενός μενού υψηλών απαιτήσεων, γεύσης και αισθητικής που παντρεύει την ελληνική με τη γαλλική κουζίνα και αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα διαχρονικά υλικά της μεσογειακής κουζίνας και κουλτούρας.

Το γευστικό ταξίδι θα ξεκινήσει στις 20:00, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν ένα ποτήρι σαμπάνιας Deutz, ενώ τα πλούσια πιάτα του μενού θα συνοδεύονται από εκλεκτά ελληνικά και γαλλικά κρασιά, προσεκτικά επιλεγμένα σε συνεργασία με την εταιρεία Deals SA, που από το 1986 αποτελεί τον κρίκο της γεύσης στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Ανάμεσα στα πιάτα της βραδιάς θα βρείτε ταρτάρ τσιπούρας με κρουτόν σίκαλης με αφρό και πούδρα μαραθόριζας, ψητό κρεμμύδι με πουρέ φασολιών, σκουμπρί, καπνιστό χέλι, ταραμά, μαρμελάδα ραβέντι και σάλτσα garum, χοιρινή τερίνα τυλιγμένη σε λαχανίδα και πολλά ακόμη, σε ένα μενού 85 ευρώ/άτομο.

Info
MFlavours - Athens Capital Hotel ΜGallery
λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου και Κριεζώτου, Σύνταγμα
2144442000
στις 17/3, 20.00