Γευσιγνωσία με αποστάγματα Nonino στο Alexander’s Cigar Lounge

nonino-alexanders-lounge
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Το ξακουστό αποστακτήριο Nonino «έρχεται» στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το Alexander’s Cigar Lounge για μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας.

Το αποικιακό Alexander’s Cigar Lounge ετοιμάζει μια ιδιαίτερη βραδιά την Πέμπτη 23 Μαρτίου, αφιερωμένη στα βραβευμένα αποστάγματα Nonino.

Ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης και ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης θα σας υποδεχτούν για να ζήσετε από κοντά μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας και μαζί με την Guest of Honor Elisabetta Nonino, απόγονο της ομώνυμης οικογένειας, θα αποκαλύψουν τα μυστικά της παραδοσιακής τέχνης απόσταξης των προϊόντων Nonino. Κι επειδή η σύνδεσή τους με τη γαστρονομία είναι ισχυρή, θα τα απολαύσετε όλα καλύτερα μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού γευστικής δοκιμής (85€ κατ’ άτομο - απαιτείται κράτηση).

Να σημειώσουμε ότι η οικογένεια Nonino έχει αφιερωθεί στην τέχνη της απόσταξης από το 1897 και θεωρείται πραγματικός «πρεσβευτής» της ιταλικής Grappa σε όλο τον κόσμο και ότι τα αποστάγματα Nonino έχουν αποσπάσει πλήθος βραβείων για την εξαιρετική τους ποιότητα και την καινοτομία των μεθόδων παραγωγής του. Το 2019 το αποστακτήριο της οικογένειας βραβεύτηκε από το Wine Enthusiast στο Σαν Φρανσίσκο ως το καλύτερο αποστακτήριο στον κόσμο.

Εξασφαλίστε τη θέση σας στο αποικιακό Alexander’s Cigar Lounge για μια μαγευτική γαστρονομική εμπειρία ανακαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει τα αποστάγματα Nonino κορυφαία στον κόσμο.

Τα προϊόντα Nonino Grappa και ÙE® παράγονται από φρέσκα πρωτογενή προϊόντα που αποστάζονται με 100% παραδοσιακή μέθοδο σε μικρούς, χάκλινους άμβυκες ατμού στο Ronchi di Percoto, ακολουθούν πάντα μια φυσική παλαίωση σε barriques και μικρά βαρέλια στις 5 Αποθήκες παλαίωσης Grappa (MIG) των Αποστακτηρίων Nonino και εμφιαλώνονται με 0% προσθήκη χρώματος λαμβάνοντας επίσημη πιστοποίηση. Οι απόγονοι της οικογένειας  συνεχίζουν την εξέλιξη του Grappa – Italian Cocktail Spirit, πρωταγωνιστή των υπέροχων κοκτέιλ και απεριτίφ.


Info
Alexander’s Cigar Lounge
1ος όροφος - Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα
210 3330748
Πέμπτη 23/3 στις 20:30