Ένα ελληνικό ούζο «κατακτά» τo εμβληματικό πολυκατάστημα Galeries Lafayette

ouzo
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Το Ούζο Πλωμαρίου κατακτά μια θέση σε ένα από τα πιο εμβληματικά πολυκαταστήματα της Ευρώπης.

Απόλυτα συνυφασμένο με την  ελληνική παράδοση και τον λαμπερό ήλιο, το Oύζο Πλωμαρίου ταξιδεύει εκτός Ελλάδος και μεταφέρει το άρωμά της σε ολόκληρο τον κόσμο, μαγεύοντας τους λάτρεις του ούζου  σε όλες σχεδόν τις ηπείρους.

Η πρόσφατη όμως, «άφιξή» του σ’ ένα από τα πιο εμβληματικά πολυκαταστήματα της Ευρώπης, το Galeries Lafayette, το καθιερώνει πλέον ως επίσημο πρεσβευτή της χώρας μας και  στην Πόλη του Φωτός.

Ένα ξεχωριστό ελληνικό brand που μέσα στο elegant μπουκάλι του κλείνει τα αρώματα της Ελλάδας, έχει βρει πλέον τη δική του θέση στον κατάλογο του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Μαυρομμάτης που βρίσκεται στον μεγαλύτερο και  λαμπρότερο ναό της μόδας στην Ευρώπη, Galeries Lafayette.

Το Ούζο Πλωμαρίου, βρίσκεται σε πολλά ακόμα σημεία της Γαλλίας, μεταφέρει πλέον την ελληνική παράδοση και σε έναν χώρο που παραδοσιακά επισκέπτονται όλοι όσοι ταξιδεύουν στο Παρίσι. Εκατομμύρια καταναλωτές λοιπόν θα έχουν τη δυνατότητα μετά τα ψώνια τους, να απολαύσουν ένα Ούζο Πλωμαρίου με πάγο στο πιο πολυσύχναστο spot της γαλλικής πρωτεύουσας μετά τον  Πύργο του Άιφελ.

Το Ούζο Πλωμαρίου αυτή τη στιγμή εξάγεται σε περίπου 50 χώρες, στόχος είναι να ταξιδέψει και σε άλλους προορισμούς και να συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της χώρας μας.