Συνεχίζονται οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2021

gkourme-piato
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ειδικά μενού από τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες της χώρας με 50% έκπτωση. Ακόμη να κλείσετε τραπέζι;

Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας είναι μια δράση που λαμβάνει χώρα μετά την απονομή των Χρυσών Σκούφων στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε ειδικά μενού βραβευμένων εστιατορίων με έκπτωση 50%. Στόχος δεν είναι άλλος από τη διάδοση της υψηλής γαστρονομίας στο ευρύ κοινό και μάλιστα σε μια εποχή που η εστίαση έχει δεχθεί το χειρότερό της πλήγμα, λόγω πανδημίας.

Στο πλαίσιο των Ημερών Γαστρονομίας που οργανώνει η Τράπεζα Πειραιώς μαζί με το Αθηνόραμα, τους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, μπορείτε να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα σε εστιατόρια που έχουν λάβει Χρυσό Σκούφο, διάκριση Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα, σε διάφορα είδη κουζίνας, από ελληνική μέχρι ιταλική και από γαλλική μέχρι ιαπωνική.

Αν δεν έχετε κλείσει ακόμη τραπέζι σε κάποιο εστιατόριο που σας ενδιαφέρει, κάντε το σύντομα, καθώς οι διαθέσιμες ημέρες είναι από Τρίτη έως Παρασκευή και οι θέσεις εξαντλούνται αμέσως. Προπληρώστε το δείπνο σας με κάρτες της τράπεζας Πειραιώς εδώ, με κατάθεση σε λογαριασμό ή επιτόπου όπου υπάρχει η δυνατότητα και ετοιμαστείτε για υπέροχες γεύσεις και βραδιές.

Ανάμεσα στα εστιατόρια που μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας για κράτηση είναι το Varoulko Seaside του Λευτέρη Λαζάρου, το Artisanal Lounge and Gardens στην Κηφισιά, το CTC του Αλέξανδρου Τσιοτίνη και το Sense του ξενοδοχείου Athens Was μεταξύ άλλων.