Έρχεται η πρώτη αλυσίδα Vegan Snack Bar

crudo Dimitris Michailaras
ΤΡΙΤΗ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Βιολογικό Χωριό και Crudo ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια νέα vegan πρόταση στην πόλη.

Η vegan διατροφή και φιλοσοφία πλέον όχι μόνο δεν περνάει απαρατήρητη, αλλά προσελκύει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους είτε να την ασπαστούν, είτε να τη γνωρίσουν καλύτερα. Γι’ αυτό και άλλωστε δεν λείπουν ούτε τα αποκλειστικά vegan εστιατόρια, ενώ ακόμη και τα συμβατικά φροντίζουν να βάζουν vegan επιλογές στο μενού τους.

Με αυτή τη βάση, ξεκινά μια νέα συνεργασία μεταξύ του Βιολογικού Χωριού, ηγέτη στον κλάδο βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα και του γνωστού στους vegan κύκλους εστίασης, Crudo, ως η πρώτη υπηρεσία vegan delivery στην Αθήνα. Με κοινή φιλοσοφία ότι η σωστή διατροφή, με βιολογικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας  που έχουν υποστεί τη λιγότερη δυνατή επεξεργασία (whole foods based diet), συνιστά τη βάση της υγείας και μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη θωράκιση της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού, οι δύο εταιρίες προχωρούν σε μια στρατηγική συνεργασία, με στόχο την ανάπτυξη vegan snack bar με γεύσεις του Crudo, στο ήδη υπάρχον και διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων του Βιολογικού Χωριού.

Το αποτέλεσμα είναι η διάθεση vegan γευμάτων υψηλής διατροφικής αξίας που βασίζονται αποκλειστικά και μόνο σε φυτικές και φυσικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας.

Aπό χειροποίητα vegan burgers παρασκευασμένα από όσπρια και φρέσκα λαχανικά, ζεστές σούπες, φρέσκες σαλάτες, μέχρι ωμοφαγικά πιάτα, γλυκά και σνακ, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε καθημερινά, υγιεινά φρέσκα και πεντανόστιμα vegan γεύματα, επιλέγοντας από μια πληθώρα πιάτων και γεύσεων.

Η εν λόγω συνεργασία Βιολογικού Χωριού και Crudo συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό στο Vegan Life Festival 2021, που διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 02 & 03 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Και τις 2 ημέρες από τις 11:00 μέχρι τις 23:00, το Βιολογικό Χωριό και το Crudo μας υποδέχτηκαν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο με υπέροχες «vegan απολαύσεις», αποδεικνύοντάς πως το να ζούμε βιολογικά και χορτοφαγικά μπορεί να βελτιώσει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής μας.

Info
www.biologikoxorio.gr
Instagram @biologikoxorio, @crudo