Η Ημέρα της Μητέρας θα είναι ξεχωριστή στο Hard Rock Cafe® Athens

hard-rock-cafe
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2023

Rock μαμάδες της πόλης ενωθείτε, σε μια ιδιαίτερη Κυριακή που σας θέλει πρωταγωνίστριες.

Το Hard Rock Cafe Athens δεν θα γιορτάσει ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ημέρες την Ημέρα της Μητέρας, από τις 12 έως τις 14 Μαΐου με διαφορετικά concept ανά μέρα. Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή, 12 Μαΐου θα υπάρχει special DJ set με ειδικά διαμορφωμένη playlist για τις #MostRockinMoms, όπου όλοι θα μπορούν να απολαύσουν το special cocktail ‘Mumosa’, ένα special cocktail ειδικά φτιαγμένο για αυτές

Η πιο σημαντική ημέρα, ωστόσο, θα είναι η Κυριακή 14 Μαΐου, η επίσημη Ημέρα της Μητέρας, όπου το Hard Rock Cafe Athens προσκαλεί όλες τις μαμάδες σε μια Παιδική Κυριακή special edition. Τη γιορτινή αυτή ημέρα, το «Kids Sunday meets My Mom Rocks» περιμένει μαμάδες και παιδιά για να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν μαζί, σε ένα μοναδικό κυριακάτικο μεσημέρι.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ., οι μικροί μας Roxtars μαζί με τις πιο #Rock μαμάδες της πόλης θα έχουν στη διάθεσή τους ένα τετράωρο γεμάτο με δημιουργική απασχόληση, fun δραστηριότητες, αλλά και face painting. Τις ζωγραφιές και χειροτεχνίες που θα φτιάξουν τα παιδιά, θα μπορούν να τις προσφέρουν ως δώρο στις αγαπημένες τους μαμάδες.

Οι μικροί μας φίλοι μετά τις δραστηριότητές τους θα μπορούν να απολαύσουν ένα πεντανόστιμο παιδικό γεύμα, ενώ ειδικά για τις μαμάδες το Hard Rock Cafe θα διαθέτει και πάλι το cocktail ‘Mumosa’.

Η είσοδος για κάθε παιδί είναι 15€ συμπεριλαμβανομένου του γεύματος.

Info
Hard Rock Cafe Athens
Αδριανού 52
12-14 Μαΐου