Το Matsuhisa Paros στο Avant Mar μετρά αντίστροφα για το μεγάλο opening

avant-mar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΜΑΙΟΥ 2023

Μετά την Αθήνα και τη Μύκονο, το Matsuhisa έρχεται να «ταράξει» και τα νερά της Πάρου, στο νέο ξενοδοχείο Avant Mar της Grivalia Hospitality, που αναμένεται να θέσει νέα επίπεδα ανταγωνισμού στο κυκλαδίτικο νησί.

Από τα 12 εστιατόρια Matsuhisa, τα τρία θα βρίσκονται επί ελληνικού εδάφους, μετά και τη νέα προσθήκη του Matsuhisa Paros που βρίσκεται στην τελική ευθεία για το άνοιγμά του το φετινό καλοκαίρι.

Το νέο εστιατόριο στο κυκλαδίτικο νησί βρίσκεται στο new entry της Grivalia Hospitality στην Πάρο, Avant Mar, αποτελώντας εστιατόριο-ορόσημο του 5άστερου ξενοδοχείου, με την Nobu-style κουζίνα του, την οποία δοκιμάσαμε κι εμείς πριν λίγες ημέρες στο Matsuhisa Athens. Σε αυτή την πρώτη γεύση που πήραμε από τις γαστρονομικές δημιουργίες που θα απολαύσει κανείς στο Matsuhisa Paros, το Black Cod Kadaifi, τα Wagyu Tacos, το γκασπάτσο και η φάβα με την κάππαρη φανέρωσαν χωρίς αμφιβολία -για ακόμη μια φορά- το υψηλό δημιουργικό επίπεδο με την εγγύηση Matsuhisa που μπλέκει Περού και Ιαπωνία, με το Αιγαίο στο φόντο.

H Avant Mar εμπειρία πέρα από το Matsuhisa
Το Matsuhisa Paros σίγουρα αναμένεται να γράψει τη δική του γαστρονομική ιστορία φέτος το καλοκαίρι στην Πάρο, ταυτόχρονα όμως πλαισιώνεται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο συνολικής επένδυσης 30 εκατομμυρίων ευρώ, σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στη Νάουσα της Πάρου, στην παραλία Πιπέρι. Χτισμένο σε έκταση 6,1 στρεμμάτων, το ξενοδοχείο διαθέτει δυναμικότητα 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool, καθώς και η “The Avant Mar Premium Sea View Suite” που διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική τους. Μεταξύ άλλων, το Avant Mar διαθέτει μία high-end μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, χώρους ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο που θα λειτουργούν ως σημεία αναζωογόνησης πνεύματος και σώματος. Το ξενοδοχείο ξεκινά τη δοκιμαστική λειτουργία του τον Ιούνιο, ενώ τον Ιούλιο θα υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες, τους οποίους περιμένει κι ένα πολυτελές στην απλότητά του, παραθαλάσσιο all day restaurant με τη γαστρονομική καθοδήγηση του βραβευμένου Executive Chef, Δημήτρη Κατσάνου, το οποίο υπηρετεί τη γαστρονομική τάση του bistronomy. 

Η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε τις πόρτες του Avant Mar και του Matsuhisa Paros, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική στιγμή που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Matsuhisa Mykonos, του πρώτου open air εστιατορίου Matsuhisa στον κόσμο. Η συνεργασία μας συνδυάζει την αριστεία της κουζίνας του Nobu Matsuhisa με την πολυτέλεια και την άριστη εξυπηρέτηση που παρέχει το Avant Mar. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης στο Matsuhisa Paros, συνδυάζοντας την απόλαυση της φιλοξενίας μας με τη μαγεία της Nobu-style κουζίνας». 

Info
Avant Mar
Πιπέρι, Νάουσα, Πάρος

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ
[email protected]