Τέχνη και φαντασία συνδυάζει ο επόμενος διαγωνισμός Cocktail της elit™ Vodka

elit-vodka
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΜΑΙΟΥ 2023

Οι υποψήφιοι Elit Masters θα διαγωνιστούν με γνώμονα την art εκδοχή του ιδανικού elit™ Freeze Martini.

Ο διαγωνισμός της ultra-premium vodka elit καλεί bartenders από κάθε γωνιά της χώρας να επιστρατεύσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, με στόχο να συνθέσουν τη δική τους καλλιτεχνική εκδοχή, του τέλειου elit™ Freeze Martini. Μέσα από τη νέα πλατφόρμα elitmasters.com, όλοι οι  ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να διεκδικήσουν τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν ο/η elit™ Master 2023.

Με γνώμονα την αισθητική, την τεχνική παρασκευής, την ανάδειξη πλούσιας γεύσης και την καινοτομία, οι διαγωνιζόμενοι, καλούνται να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία πίσω από την έμπνευση ενός ιδανικού elit™ Freeze Martini. Όραμα της elit™ είναι μέσα από αυτό το διαγωνισμό να εκπαιδεύσει και να μυήσει τους bartenders στη δημιουργικότητα, την ελεύθερη έκφραση, την ανατρεπτική σύνθεση και τη γευστική υπεροχή.

Τα κριτήρια αξιολόγησης θα είναι τα ακόλουθα:

Γεύση και ισορροπία: Περιλαμβάνει στοιχεία όπως ανάδειξη της πλούσιας γεύσης της elit™ vodka, συνολική γεύση, αρώματα, ισορροπία στα συστατικά, θερμοκρασία.

Αισθητική του cocktail: Τεχνική στην παρασκευή του cocktail, γνώσεις σε συστατικά και μιξολογία, περιγραφική παρουσίαση της παρασκευής

Η ιστορία πίσω από την έμπνευση: Φιλοσοφία συνταγής, καινοτομία, concept, δημιουργικότητα

Βιωσιμότητα (bonus): Αξιοποίηση βιώσιμων υλικών στη συνταγή ή στην παρουσίαση του cocktail

O νικητής του εθνικού τίτλου «elit™ Master 2023», θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Τελικό elit™ Μasters που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το Νοέμβριο 2023, στο πλαίσιο του Athens Bar Show 2023, καθώς επίσης θα κερδίσει και μια δωροεπιταγή 1.000,00€ από το Plaisio και ένα exclusive elit™ gift box.

Info
https://elitvodka.com/
Facebook και Instagram @elitvodka και #elitMasters