Το DB.one είναι το νέο... meating point στα νότια

dp-one
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2023

Με open space κουζίνα με έμφαση στο κρέας και cocktail bar που υπόσχεται δροσερές καλοκαιρινές βραδιές, το DB.one είναι η νέα άφιξη που συζητιέται στα νότια.

Το new entry στη γαστρονομική σκηνή της Γλυφάδας ακούει στο όνομα DB.one και αποτελεί ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο που μας προ(σ)καλεί να δώσουμε το επόμενο ραντεβού για φαγητό ή ποτό στα νότια.

Ο υψηλής αισθητικής χώρος του με χαλαρό φωτισμό είναι σχεδιασμένος με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας άνεση και κομψότητα, με μοντέρνα στοιχεία που συνθέτουν την ταυτότητά του. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι η open space κουζίνα, όπου επιτρέπει στον επισκέπτη να παρακολουθήσει τη διαδικασία παρασκευής των πιάτων του προσεγμένου μενού με εμπνευστή τον chef Ulas Tunc.

Ο Tunc έρχεται από την Κωνσταντινούπολη, με μεγάλη εμπειρία στην κρεατοφαγική κουζίνα, ενώ υπήρξε  Head Chef στο Nusr-Et & Salt Bae Mykonos για 4 χρόνια. Στο DB.one έχει συνθέσει ένα μενού με πρωταγωνιστή πάντα το κρέας και εμπνευσμένους συνδυασμούς πιάτων. Χρησιμοποιεί Wagyu Αυστραλίας και prime κρέας από Ηνωμένες Πολιτείες από exclusive φάρμες που προωθούν τη βιωσιμότητα, το οποίο συνδυάζει με ποιοτικές πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς της Ελλάδας, θέλοντας να συμβάλλει στη στήριξη της τοπικής παραγωγής.

Πέρα από το φαγητό, όμως, το DB.one δίνει έμφαση και στο ποτό, έχοντας δημιουργήσει τη «γωνιά» του cocktail bar, με μουσική, χαλαρό φωτισμό, έτοιμο για ένα καλοκαίρι γεμάτο ποιοτικά και φροντισμένα κοκτέιλ.

Η εμπειρία του DB.one ολοκληρώνεται από την έμπειρη ομάδα επαγγελματιών που προσφέρουν άψογη εξυπηρέτηση από την πρώτη κιόλας στιγμή, τόσο για φιλικές, όσο και για επαγγελματικές εξόδους, ενώ προσφέρεται επίσης για private dining και events.

Info
DB.one
Κύπρου 65, Γλυφάδα
Τρίτη έως Κυριακή από τις 17:00
(+30) 2108981018 / (+30) 6976736982