To Athens Street Food Festival σφυρίζει τη λήξη με τον James Lavelle των UNKLE

athens-street-food-festival
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2023

Τελευταία ευκαιρία για όσους δεν πρόλαβαν τα τρία προηγούμενα τριήμερα, αλλά και γι' αυτούς που θέλουν να τα ξαναζήσουν, με bonus το μεγάλο closing party.

Μετά από τα τρία προηγούμενα επιτυχημένα τριήμερα, το Athens Street Food Festival έφτασε στο τελευταίο, δίνοντας μας μια ακόμη τελευταία ευκαιρία για να απολαύσουμε φαγητό του δρόμου, με πολλή μουσική και party διάθεση. Σήμερα, λοιπόν, το όμορφα διαμορφωμένο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι θα γεμίσει για τέταρτο και τελευταίο συνεχόμενο τριήμερο με χιλιάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας που θέλουν να γνωρίσουν και να απολαύσουν την έντονα δραστήρια σκηνή του «φαγητού του δρόμου» της πόλης.

Από το 2016 έως και σήμερα, το Athens Street Food Festival έχει καταφέρει να κερδίσει τους foodies της Αθήνας (και όχι μόνο), ενώ φέτος σημείωσε εντυπωσιακή προσέλευση καθ'όλη τη διάρκεια του Μαϊου και μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπες και γευστικότατες προτάσεις από κάθε γωνία του κόσμου. Φυσικά δεν έλειψαν οι πολλές αποκλειστικότητες με τα pop-up καταστήματα και τα ειδικά μενού, η ποιότητα του φαγητού και οι vegan και vegetarian προτάσεις από σχεδόν όλα τα καταστήματα, καλύπτοντας όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Pho-soup, panzerotti, bao buns, tacos, mac'n'cheese, fish'n'chips, noodles, sandwiches, pizza, κεμπάπ, burgers, hot-dogs είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που σας πειρμένουν. 

Σημειώστε ότι το Σάββατο 27/5 έχουμε και την κορύφωση του φεστιβάλ με το μεγάλο party με τον περίφημο James Lavelle των UNKLE, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς και DJ των τελευταίων δεκαετιών, στη μοναδική φετινή εμφάνισή του στην Ελλάδα. Φυσικά, όλο το τριήμερο, θα υπάρχει μουσική από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ενώ την Κυριακή θα γίνει το closing party με τον Dear Quentin.

Σημείωση για τα εισιτήρια: φέτος, για πρώτη φορά, υπάρχει και online προπώληση εισιτηρίων για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ.

Info
Athens Street Food Festival
Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι
26-27-28 Μαΐου
Παρασκευή 17:00 - 00:30
Σάββατο 12:00 - 01:00
Κυριακή 12:00 - 00:00
Κόστος εισιτηρίου: 3 ευρώ (Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα www.viva.gr, Public και το υπόλοιπο δίκτυο της Viva.