Φτιάξτε Casa Paloma στο σπίτι με την τεκίλα του Τζορτζ Κλούνεϊ

casamigos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Η Casamigos, η super-premium τεκίλα φτιαγμένη από φίλους… για φίλους, έχει ήδη καλωσορίσει την ελληνική παρέα του House Of Friends και είναι ό,τι πρέπει για το τριήμερο, μέσα από ένα λαχταριστό κοκτέιλ.

Όταν ο George Clooney, ο Rande Gerber και ο Michael Meldman θέλησαν να απολαμβάνουν μια τεκίλα με την καλύτερη και απαλότερη γεύση που δεν χρειάζεται να καλύπτεται με αλάτι ή άλλα συστατικά, έφτιαξαν τη δική τους τεκίλα, την Casamigos. Συνεργάστηκαν για χρόνια με τον master distiller στο Jalisco του Μεξικού και πραγματοποίησαν πολλές τυφλές γευστικές δοκιμές μέχρι να βεβαιωθούν ότι είχαν επιτύχει το στόχο τους. 

Η φιλία, λοιπόν, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της τεκίλας Casamigos, το όνομα της οποίας εμπνεύστηκε από τους τρεις καλούς φίλους και, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό της super-premium τεκίλας, παρασκευάζεται σε μικρές παρτίδες από 100% Μπλε Αγαύη. Το όνομα Casamigos προέρχεται από τα διπλανά σπίτια του Clooney και του Gerber στο Μεξικό και μεταφράζεται ως «Το Σπίτι των Φίλων».

«Το Σπίτι των Φίλων» για την Casamigos σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από την ονομασία του. Για την Casamigos, το “House of Friends” αγκαλιάζει και αγκαλιάζεται από μία ευρύτερη παρέα που συνθέτουν fan της μάρκας, στενοί φίλοι του George, του Rande και του Mike, αρκετές διασημότητες και γνωστοί ηθοποιοί ανά τον κόσμο.

Ακολουθώντας αυτή τη λογική, η βραβευμένη τεκίλα καλωσορίζει την ελληνική παρέα του House of Friends, η οποία έχει ήδη συστηθεί στο κοινό μέσα από ένα εκλεπτυσμένο δείπνο στα μέσα Μαΐου. Η ίδια παρέα, που αποτελείται από τους Χάρη Ντάβλα, Κατερίνα Ευαγγελινού, Εύη Ιωαννίδου, Μίνα Μπιράκου και Κοσμά Κουμιανό ετοιμάζεται να υποδεχτεί το καλοκαίρι με μια σειρά από Casamigos εμπειρίες.

Όλες οι εμπειρίες της παρέας συνοδεύονται από γευστικά cocktails βασισμένα στην super-premium tequila Casamigos. Η Casamigos επιλέγει προσεκτικά την 100% μπλε αγαύη Weber που καλλιεργείται στο πλούσιο κόκκινο αργιλώδες έδαφος και στο ψυχρό κλίμα των υψιπέδων του Jalisco στο Μεξικό, και μεγαλώνει για τουλάχιστον επτά χρόνια. Μετά τη συγκομιδή, οι καρδιές (piñas) της αγαύης ψήνονται σε παραδοσιακούς πλινθόκτιστους φούρνους για 72 ώρες, προτού υποβληθούν σε μια εξαιρετικά αργή διαδικασία ζύμωσης για άλλες 8 ώρες, σχεδόν το διπλάσιο χρόνο απ’ ό,τι συνηθίζεται. Στη συνέχεια, η Blanco «ξεκουράζεται» για 2 μήνες, η Reposado συνεχίζει για 7 μήνες ενώ η Anejo χρειάζεται να αναπαυτεί για 14 μήνες σε βαρέλια αμερικανικής δρυός.

“Casa Paloma” για περιστάσεις με φίλους ενόψει τριημέρου
Το άκρως καλοκαιρινό cocktail με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα του και με βάση την τεκίλα που έχει αγαπηθεί ανά την υφήλιο, δεν είναι άλλο από την Paloma. Συνοδεύστε μια βραδιά με φίλους, αναμειγνύοντας την Casamigos Blanco Tequila, με φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ, σιρόπι αγαύης και γκρέιπφρουτ soda. Σερβίρετε σε ψηλό ποτήρι (τύπου highball) με πάγο και απολαύστε το απαλό γευστικό φινίρισμα της Casamigos Blanco Tequila με την προσθήκη ανθού αλατιού.