Ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Burger Fest

burger-fest
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Το πρώτο τριήμερο πραγματοποιιήθηκε με απόλυτη επιτυχία 1-3/10 και τώρα πλησιάζει ο επίλογος ενός από τα πιο χορταστικά φεστιβάλ της Αθήνας.

Το ΟΑΚΑ μοσχομύρισε... μπέργκερ όλων των ειδών το προηγούμενο ΠΣΚ και για το επόμενο τριήμερο ετοιμάζεται να επαναλάβει την επιτυχία του και να φιλοξενήσει αυτούς που δεν κατάφεραν να το επισκεφτούν την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν ό,τι δεν πρόλαβαν την προηγούμενη εβδομάδα. 

Με άπειρες επιλογές που ικανοποιούν και τα χορτοφαγικά και vegan γούστα, το Burger Fest θα βρίσκεται και αυτό το τριήμερο στην Αγορά του ΟΑΚΑ με μοναδικά μπέργκερ από ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, B for Burger, Gold Pig, RND Burgers, Smash’n’Bun, Τσίκεν The Van, Guerilla Chef Burgers, Soho Burgers, Violife και Serial Grillers σε συνδυασμό με ένα γεμάτο συναυλιακό πρόγραμμα.

Όπως ίσχυσε και το πρώτο τριήμερο, έτσι και τώρα, για να είμαστε όλοι ασφαλείς, πρέπει να τηρηθούν ορισμένα μέτρα. Για να επισκεφτείτε το φεστιβάλ, λοιπόν, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. 

Βήμα 1. Διαλέξτε τη μέρα που θέλετε να επισκεφθείτε το φεστιβάλ στο viva.gr
Βήμα 2. Διαλέξτε την ώρα που επιθυμείτε. Το φετινό Burger Fest λειτουργεί με time slots που έχουν διάρκεια από 2,5 μέχρι και 5 ώρες για να εξασφαλιστεί ότι στο χώρο του φεστιβάλ δεν επικρατεί ποτέ συνωστισμός.
Βήμα 3. Διαλέξτε τη διαθέσιμη ζώνη στην οποία θέλετε να κλείσετε τη θέση σας ή το τραπέζι με την παρέα σας. Στο φετινό Burger Fest θα υπάρχουν αποκλειστικά θέσεις για καθήμενους.
Βήμα 4. Αφού επιλέξετε την διαθέσιμη ζώνη και την ώρα που θέλετε να έρθετε, πατήστε «Κράτηση» και εξασφάλισε τη θέση ή το τραπέζι σας.

  • Όλα τα εισιτήρια περιλαμβάνουν μια μπύρα ή αναψυκτικό
  • Όλα τα εισιτήρια αφορούν θέση σε τραπέζι
  • Όλα τα εισιτήρια είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και ο κάτοχος του θα πρέπει να αποχωρεί μετά την λήξη του
  • Για την είσοδο στο φεστιβάλ θα χρειαστεί πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό PCR ή rapid 48ωρών. Μην ξεχνάτε να φοράτε τη μάσκα σας κατά τις μετακινήσεις στο χώρο και τις ουρές και να τηρείτε τις απαραίτητες αποστάσεις
  • Όταν παραγγείλετε το burger σας και παραλάβετε την παγωμένη μπύρα σας, θα πρέπει να βρείτε τη θέση σας και να καθίσετε, για να απολαύσετε φαγητό και συναυλίες.

Παρασκευή 8/10

20:00-21:00 ROU TO LET με Πάρι Ρούπο - Γιάννη Ρούσσο και guest Κωνσταντίνο Μπούρα Μπαϊμάκο

21:15-22:45 Logopaignia Fright Night παρουσίαση από τον Ηλία Φουντούλη, με

τους Πάρι Ρούπο - Γιάννη Ρούσσο - Άγγελο Κυριακίδη - Κωνσταντίνο Μπούρα Μπαϊμάκο

22:45 - 00:30 Street Outdoors

Σάββατο 9/10

17:00 - 21:00 Sin & Soul by Mitch Darkstar

21:00 - 22:30 Blend Mishkin & Roots Evolution ft. Sugahspank & BnC

22:45 - 00:30 Eisvoleas Full Band

Κυριακή 10/10

17:00 - 21:00 Dj Snatch

21:00 - 22:30 Jaguar Bombs

22:45 - 00:30 Wedding Singers

Info
Burger Fest
1-3/10 και 8-10/10
ΟΑΚΑ
εισιτήρια: είσοδος 5 ευρώ, με μπίρα 6-8 ευρώ, για παιδιά κάτω των 6 ετών δωρεάν, για 6-12 ετών 5 ευρώ με αναψυκτικό
Στο χώρο υπάρχει parking με χρέωση 3 ευρώ/όχημα