Το Pool Your Cinema επιστρέφει και μας κάνει να ξεχάσουμε τα κλασικά ποπ κορν

pool-your-cinema
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Τη δική του πρόταση στο θερινό σινεμά κάνει και φέτος το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, με το γνωστό πλέον Pool Your Cinema που συνδυάζει κινηματογράφο με εκλεκτές γεύσεις κάτω από τα αστέρια.

Είτε είστε σινεφίλ είτε απλώς… ρομαντικοί, η εμπειρία του Pool Your Cinema στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία είναι κάτι που πρέπει να ζήσετε. Σε ένα ρομαντικό σκηνικό κάτω από τα αστέρια με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού, στην πισίνα του ξενοδοχείου, που μετατρέπεται σε θερινό σινεμά, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε κάθε Πέμπτη με Κυριακή αγαπημένες κλασικές ταινίες, αλλά και μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες του Hollywood.

Σε αυτό το άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό, εκτός από την κινηματογραφική προβολή, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει και η γεύση, με την έμπειρη ομάδα των σεφ του ξενοδοχείου να έχει επιμεληθεί ένα απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood, που θα συνοδεύσει το ποτό σας καθώς εσείς χαλαρώνετε στις αναπαυτικές πολυθρόνες της πισίνας. Χειροποίητα nachos, taco με γαρίδα tempura, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger, λαχταριστό corn dog και καραμελωμένα ποπ κορν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα μεταμορφώσουν το κάθε λεπτό προβολής σε μια εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας.

Για να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία, επισκεφθείτε το Online Store του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία εδώ και κρατήστε μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema.

Το κινηματογραφικό ταξίδι ξεκινάει την Πέμπτη 8 Ιουνίου με το «Breakfast at Tiffany’s» με τη θρυλική Audrey Hepburn και τον George Peppard σε σκηνοθεσία Blake Edwards. Μια από τις πιο δημοφιλείς ρομαντικές κομεντί αμερικανικής παραγωγής του 1961 που εξακολουθεί να συναρπάζει. Προσεχώς στην οθόνη του Pool Your Cinema: American Beauty, Dirty Harry, The Menu και πολλές άλλες επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Info
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα
210 33 30 748
Πέμπτη-Παρασκευή-Σαββατο-Κυριακή
ώρα προσέλευσης 21.15, ώρα έναρξης: 21.30