Tο Hard Rock Café Athens στέλνει το δικό του PRIDE μήνυμα

hard-rock-cafe-athens
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Στο φετινό PRIDE, το μήνυμα είναι Love Out Loud και έρχεται μαζί με ειδικές εκπτώσεις και προσφορές, από το Hard Rock Café.

Mε αφορμή την μεγάλη γιορτή του PRIDE, το Hard Rock Café στέλνει το δικό του μήνυμα για όλο τον Ιούνιο «Love Out Loud», διατηρώντας στον πυρήνα της φιλοσοφίας του την αγάπη, την ειλικρίνεια, την αποδοχή, τον σεβασμό. Με σταθερό motto το «Love All Serve All» ντύνεται στα χρώματα του PRIDE και ετοιμάζει τις δικές του προσφορές.

Ειδικά για το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι φίλοι του PRIDE που θα είναι ντυμένοι στα χρώματα της μεγάλης αυτής γιορτής, δηλαδή όσοι φοράνε μπλουζάκι ή άλλο αξεσουάρ με την σημαία του PRIDE, από τις 7μ.μ. και μετά, θα έχουν 20% έκπτωση στο φαγητό για να απολαύσουν το burger της αρεσκείας τους ή/και όποιο άλλο πιάτο επιθυμούν, (η έκπτωση 20% αφορά αποκλειστικά στην κατανάλωση φαγητού και όχι στην κατανάλωση αλκοόλ).

Επιπλέον στο Rock Shop, το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ του Hard Rock Cafe, οι επισκέπτες θα συναντήσουν την special συλλογή ρούχων ειδικά για το PRIDE, με μηνύματα όπως «Love All Serve All», «Sing It Proud» και «All is One».

Το Hard Rock Cafe Athens προσκαλεί, λοιπόν, όλους τους φίλους της Ροκ μουσικής και του burger να συμμετέχουν στο PRIDE και να έρθουν στην Αδριανού μετά τις 7 το βράδυ, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την μεγάλη αυτή γιορτή της αγάπης, αλλά και να ζήσουν από κοντά την μοναδική Hard Rock εμπειρία.

Info
Hard Rock Cafe Athens
Αδριανού 52, Μοναστηράκι