Το καλοκαίρι ξεκίνησε με πάρτι γεύσεων στο Mavro της Σαντορίνης

mavro-restaurant
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Η σεζόν δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα, παρά με ένα εντυπωσιακό πάρτι του εστιατορίου Mavro στο 5* resort Kivotos Santorini.

Φωλιασμένο στο γραφικό νησί της Σαντορίνης, το εστιατόριο Mavro στο Ημεροβίγλι στέκεται ως φάρος απόλαυσης στην κορυφή της καλντέρας, προσφέροντας μία θέση στην πρώτη σειρά, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά πανοράματα του κόσμου. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, εγκαινίασε τη σεζόν με ένα opening party με το δημοφιλές ηλιοβασίλεμα σε πρώτο ρόλο. Το ονειρικό σκηνικό συμπληρώθηκε από ένα μουσικοχορευτικό θέαμα με χορεύτριες να κινούνται αέρινα στο μενεξεδί φόντο σαν κύκνοι. Από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι δημιουργίες του σεφ Δημήτρη Κατριβέση, μια «κλεφτή» ματιά στα γαστρονομικά μονοπάτια που θα μας ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι ο σεφ στο Mavro. Κάθε μπουκιά από τα λεπτομερώς επιμελημένα finger food του σεφ ήταν μια αποκάλυψη, αναδεικνύοντας τη μαεστρία του στις γεύσεις και την ικανότητά του να εμποτίζει τα παραδοσιακά πιάτα με μια μοντέρνα πινελιά.

Tryfon N. Georgopoulos
Σύγχρονη παράδοση στο πιάτο
Τι θα γευτούμε, λοιπόν, φέτος στο Mavro; Με μια λέξη: Tradinnovation. Ο μαέστρος της γαστρονομίας, Δημήτρης Κατριβέσης, αντλώντας από διεθνείς μαγειρικές τεχνικές και τοπικούς θησαυρούς φτιάχνει κάθε πιάτο με προσοχή, γιορτάζοντας τη γαστρονομική κληρονομιά των Κυκλάδων. Όλα τα μενού βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, με τολμηρές και εκρηκτικές γεύσεις. Διαφορετικά πιάτα τοποθετούνται στη μέση ως φόρος τιμής στο ελληνικό «μοίρασμα» και την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα. To Mavro αγαπά τη Μεσογειακή διατροφή ως τρόπο ζωής και τα νέα Μενού Γευσιγνωσίας δημιουργούν μία οραματική γευστική εμπειρία, εμπνευσμένη από το γαστρονομικό πλέγμα παράδοσης και καινοτομίας.

Το μενού γευσιγνωσίας Full Moon, το Dark Side of the Moon και το Half Moon ταξιδεύουν τις αισθήσεις σας, μέσα από 6-8 προσεκτικά σχεδιασμένα στάδια. Απολαύστε τα πιο φρέσκα θαλασσινά που φθάνουν καθημερινά στο εστιατόριο από τα γειτονικά χωριά, μαγειρεμένα με επιδεξιότητα πάνω σε ανοιχτή φωτιά, αποτίνοντας φόρο τιμής στις κυκλαδικές μαγειρικές παραδόσεις. Βυθιστείτε στο σαγηνευτικό ολόμαυρο σχέδιο, καθώς τολμηρές ωδές σε αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα κοσμούν το πιάτο σας.

Tryfon N. Georgopoulos

Τα μενού γευσιγνωσίας του Mavro είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε και να κατανοήσετε τη φιλοσοφία του και τον τρόπο που προσφέρει το φαγητό. 

  • The Full Moon Experience | Degustation Menu (8 stages) | 190€
  • The Half Moon Experience | Degustation Menu (6 stages) | 145€
  • The Dark Side of the Moon Experience | Vegan Degustation Menu (6 stages) | 155€

Σημειώστε, ωστόσο, ότι το εστιατόριο προσφέρει καθημερινά εξαιρετικές επιλογές και a la carte.

stamatopoulos vasilis

Απολαύστε τη σαγηνευτική εμπειρία του Mavro, με καθηλωτική θέα στο πιο πολυφημισμένο ηλιοβασίλεμα, στο νησί που ύμνησαν οι εθνικοί μας ποιητές, Γιώργος Σεφέρης και Οδυσσέας Ελύτης.

Info
Mavro/Kivotos Santorini
Ημεροβίγλι
+30 22860 28490
Δευτέρα – Κυριακή 18:00-23:00