Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας: Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν

varoulko
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Νέα και παλιότερα εστιατόρια κέρδισαν μια διάκριση στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Με τα φώτα στην ελληνική κουζίνα και τους εκπροσώπους της πραγματοποιήθηκαν για μια ακόμη φορά τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας για το 2023 στις 7 Ιουνίου στο Makedonia Palace, έπειτα από τα χρόνια της πανδημίας, με μήνυμα «Planet Fish: Θάλασσες χωρίς αποτύπωμα».

Τα βραβεία που δόθηκαν φέτος έφτασαν τα 80, σπάζοντας τα ρεκόρ, ενώ από αυτά τα 24 ήταν πρωτοεμφανιζόμενα. Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Άκης Σακελλαρίου και ο Μάξιμος Μουμούρης και το diner de gala ανέλαβε ο Λευτέρης Λαζάρου και η ομάδα του, τιμώντας όπως πάντα την ψαροφαγία και μεταδίδοντας το μήνυμα της βιωσιμότητας.  

Οι μεγάλοι νικητές της Αθήνας
Για μια ακόμη χρονιά, το Varoulko Seaside του Λευτέρη Λαζάρου βρίσκεται στην κορυφή με βαθμολογία 16/20, ενώ ακολουθεί το Aleria με 15/20 και το Sense με 14,5/20. Βαθμολογία 14/20 έλαβαν τα εστιατόρια Annie Fine Cooking, Ark, Artisanal Lounge and Gardens, Βασίλαινας, Cookoovaya, όπως και τα Λινού Σουμπάσης & ΣΙΑ, Pharaoh και Travolta που αποτελούν new entries.  

Δείτε τους νικητές όλης της χώρας εδώ και κλείστε το επόμενο τραπέζι σας για ποιοτική ελληνική κουζίνα από την… πηγή.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας πραγματοποιήθηκαν με την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Θεσσαλονίκης.