Monastiri Beach Bar & Restaurant: Ανανεώθηκε και σερβίρει κυκλαδίτικη κουζίνα δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου

monastiri-restaurant-bar
ΤΡΙΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ, με θέα το Αιγαίο και με την δική του εκδοχή στην κυκλαδίτικη γαστρονομική εμπειρία.

Η Πάρος είναι από τα νησιά που τα έχουν όλα: και πολυκοσμία και απομόνωση και χαλάρωση και διασκέδαση, όλα με φόντο το υπέροχο κυκλαδίτικο τοπίο της. Κι όταν όλα αυτά γίνονται με τη συνοδεία προσεγμένης τοπικής κουζίνας, η εμπειρία διακοπών ανεβαίνει ένα σκαλί παραπάνω. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στο Monastiri Beach Bar & Restaurant, που συνεχίζει την πορεία του προς αναβάθμιση και επιστρέφει ακόμα πιο ανανεωμένο, συνδυάζοντας το τρίπτυχο της επιτυχίας: μοναδική κυκλαδίτικη γαστρονομική εμπειρία με την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου, δυνατά signature cocktails από τους mixologists Γιάννη Κοροβέση και Αλέξανδρο Γκικόπουλο και θέα στο Αιγαίο.

Σε αυθεντικό κυκλαδίτικο σκηνικό
Σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Πάρου και με το γνήσιο κυκλαδίτικο τοπίο να το αγκαλιάζει, το Monastiri Beach Bar & Restaurant βρίσκεται στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου δίπλα στο μοναστήρι του Αϊ Γιάννη Δέτη. Η λεπτή άμμος, η πέτρα, η εντυπωσιακή βλάστηση, καθώς και οι βραχώδεις σχηματισμοί σε συνδυασμό με τα κρυστάλλινα νερά δημιουργούν ένα εκπληκτικό σκηνικό για να απολαύσετε το φαγητό σας, τα κοκτέιλ σας, αλλά και το μπάνιο σας, με τη σωστή σειρά.

Κυκλαδίτικες γεύσεις με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου
Το προσεκτικά σχεδιασμένο μενού που επιμελείται ο βραβευμένος σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, τιμά την κυκλαδίτικη κουζίνα και περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα γευστικών προτάσεων με έμπνευση από τον πλούτο της παριανής γης. Γνώριμες ελληνικές γεύσεις συναντούν μοντέρνες τεχνικές πάντα που ταιριάζουν στο καλοκαίρι, πάντα με την έμπειρη ματιά του σεφ. Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχουν οι επιλογές του ξυλόφουρνου, που θυμίζουν πραγματικά μεσημέρια διακοπών δίπλα στη θάλασσα. Οι επιλογές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κότσι, από αρνάκι ή μοσχαρίσιο, που λιώνει στο στόμα αλλά και σπανακοτυρόπιτα με το ψήσιμο στον ξυλόφουρνο να απογειώνει τη γεύση. Ο γλυκός επίλογος γράφεται με εξαιρετικά επιδόρπια, ενώ η γευστική εμπειρία ολοκληρώνεται με την ενημερωμένη λίστα κρασιών που περιλαμβάνει ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα παριανά κρασιά, με το SEIRADI το νέο οινικό δημιούργημα του Paros Farming Community να κλέβει τις εντυπώσεις.

Βουτιές, φαγητό, κοκτέιλ και πάρτι διάθεση
Σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε και μια σειρά από events με αναγνωρισμένους DJ, με τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές να ανεβάζουν τη διάθεση και να δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για χορό. Στα δύο διαφορετικά μπαρ, μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά cocktails, από τους διάσημους mixologists και να αφήσετε τα καλοκαιρινά vibes της Πάρου να οδηγήσουν τις διακοπές σας.

Με τη συμβολή της εταιρείας Trésor Hospitality στην αναβάθμισή του, το Monastiri Beach Bar & Restaurant επιστρέφει ανανεωμένο με βελτιωμένες υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας μία αξέχαστη κυκλαδίτικη εμπειρία.

Info
Monastiri Beach Bar & Restaurant
Μοναστήρι, Πάρος
2284053560