Το Swell Lounge Bar & Restaurant μας καλεί στα νότια

swell-bar-restaurant
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Αφορμή για να κατηφορίσουμε προς Βουλιαγμένη μας δίνει το all-day spot Swell Swell Lounge Bar & Restaurant, το οποίο ετοιμάζεται για χειμερινές καταστάσεις με θέα τη θάλασσα.

Μια εξόρμηση στα νότια πάντα είναι αναζωογονητική, ειδικά το φθινόπωρο και τον χειμώνα που η θάλασσα λείπει από την καθημερινότητά μας. Και το Swell Lounge Bar & Restaurant είναι μια καλή επιλογή που μπορείτε να κάνετε από το πρωί για καφέ, μέχρι το βράδυ για κοκτέιλ και φαγητό διεθνούς κουζίνας.

Σε ένα χώρο με μοντέρνο design που συνδυάζει κομψότητα, χαλαρότητα και θέα, το Swell Lounge Bar & Restaurant στο κέντρο της Βουλιαγμένης φέτος αναμένεται να γίνει must προορισμός και τον χειμώνα, ειδικά αν αναζητάτε ένα μέρος όπου μπορείτε να τα κάνετε όλα, κάθε στιγμή της ημέρας.

Από το πρωί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, να συνεχίσετε με κρύα πιάτα, δροσερές σαλάτες όπως η πανδαισία λαχανικών και η σαλάτα με φρούτα του δάσους, mini burgers, χορταστικές πίτσες, αλλά και pasta. Κι αν αναζητάτε κάτι πιο εξωτικό από Ασία μεριά, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε εκπληκτικό, δροσερό σούσι.

Το βράδυ διασκεδάστε σε lounge καταστάσεις με απίστευτα κοκτέιλ, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει η signature Margarita με λικέρ πορτοκάλι, λάιμ και μαρμελάδα περγαμόντο. Κι όλα τα παραπάνω πάντα με ασφάλεια, αφού τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού.

Info
Swell Lounge Bar & Restaurant
Ερμού 1 & Ποσειδώνος, Βουλιαγμένη
210 8961457