Το Μπαρ Μπεε Κιου σερβίρει νέο μπιφτεκόψωμο με άρωμα Μεξικού

mpar-mpee-kiou
ΤΡΙΤΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Το αγαπημένο στέκι για μπέργκερ μας στέλνει σε επόμενο level με το ολοκαίνουργιο μπιφτεκόψωμο που παρουσίασε στο Burger Fest.

Μέσα στον Οκτώβριο, το Burger Fest ολοκληρώθηκε με επιτυχία και κατάφερε να συγκεντρώσει όλους τους φίλους των μπέργκερ στο ΟΑΚΑ, σε μια γιορτή του street food. Από αυτή τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει και το απόλυτο στέκι για μπέργκερ, το Μπαρ Μπεε Κιου, το οποίο «καλωσόρισε» τους φίλους του με τον δικό του μοναδικό τρόπο, παρουσιάζοντας αγαπημένα μπιφτεκόψωμα, αλλά και νέους συνδυασμούς.

Εκτός από τα κλασικά μπιφτεκόψωμα ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, ΜΠΕΙΚΟΝΕΪΤΟΡ, ΓΕΝΝΑΙΟΣ! που ίσως να έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν, την εμφάνισή του έκανε και το ολοκαίνουριο μπιφτεκόψωμο ΜΠΕΡΓΚΕΡΙΤΟΣ με ρίζες στο μακρινό Mεξικό, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Burger Fest. Το μεξικάνικο αυτό μπιφτεκόψωμο είναι ζυμωμένο με τσένταρ και χαλαπένιος, ενώ περιέχει σος γουακαμόλε, πικάντικη μαγιονέζα, ντορίτος και λιωμένο τσένταρ. Κι όπως είναι γνωστό, κάθε μήνα το Μπαρ Μπεε Κιου λανσάρει ένα μοναδικό μπιφτεκόψωμο που αξίζει να δοκιμάσετε, αφού άλλωστε το αγαπημένο burger brand έχει κατακτήσει τον τίτλο του Καλύτερου Burger στο 1ο Athens Burger Fest αλλά και τις διακρίσεις Best in Burger και Social & Digital Presence των Estia Awards 2020 για τη λαχταριστή social media παρουσία του.

Info
Μπαρ Μπεε Κιου
Λ. Φρεάττυδος 13, Φρεαττύδα
Λ. Παπαναστασίου 116, Καστέλλα
210 4126222