Το Zuka Athens μπαίνει ξανά στο (γαστρονομικό) παιχνίδι

zuka JOSEPH ALEXIADIS
ΤΡΙΤΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Από σήμερα, το Zuka Athens φέρνει ξανά άρωμα Ασίας στο κέντρο της Αθήνας.

Στο χώρο του ιστορικού club Kalua στην Αμερικής, που αποτελούσε πάρτι προορισμό πριν μια δεκαετία, το Zuka ήρθε το 2019 και άλλαξε τα δεδομένα, σερβίροντας πανασιατική κουζίνα και μπαίνοντας δυναμικά στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης. Αυτός, άλλωστε ήταν και ο στόχος των ιδιοκτητών του εστιατορίου, Σεμπάστιαν και Παολίνας Διαμαντούλη και Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλου, οι οποίοι δημιούργησαν έναν χώρο υψηλής αισθητικής.

JOSEPH ALEXIADIS
Με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιμελήθηκε ο Θανάσης Κυρατσούς, στον ιδιαίτερο αυτό χώρο από σήμερα 26/10 θα έχετε ξανά την ευκαιρία να απολαύσετε το ασιατικό μενού υπογραφής σεφ Νίκου Χολέβα και τις γλυκές δημιουργίες του pastry σεφ Γιάννη Καλδάνη, στο πλαίσιο ενός νέου concept με γεύσεις που υπόσχονται να καταπλήξουν.

JOSEPH ALEXIADIS
Κι αν έχετε μια πιο πάρτι διάθεση, να σας πούμε ότι τις όμορφες βραδιές θα πλαισιώσει με τις εμφανίσεις της η Χριστιάνα Μπούνια με την υπέροχη φωνή της. 

JOSEPH ALEXIADIS
Λόγω της πανδημίας και για την ασφάλεια όλων, το προσωπικό του Zuka Athens είναι πλήρως εμβολιασμένο και η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε όσους φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Για το λόγο αυτό, φροντίστε να έχετε μαζί σας το απαραίτητο έγγραφο καθώς και την ταυτότητα σας. 


Info
Zuka Athens
Αμερικής 6, κέντρο
6977000070, 2103639174
Τρίτη έως Σάββατο 19:30 έως τη 01:00