Τα Σαββατοκύριακα ζωντανεύουν ξανά στο Vezené

vezene-athens
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο Vezené είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον χειμώνα με ξεκούραστα και γευστικά Σαββατοκύριακα, εντός, εκτός και επί τα αυτά.

Νέα ωράρια το Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν στο ελληνικής έμπνευσης bistro Vezené Athens, το οποίο για τη χειμερινή περίοδο μας περιμένει με τα ιδιαίτερα πιάτα του, κάνοντας τη δική του, ξεχωριστή πρόταση για φαγητό.

Συγκεκριμένα, τα Σάββατα πλέον είναι ανοιχτό από τη 1 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα, για μεσημεριανό και δείπνο, σερβίροντας το A la carte μενού του με επιλογές από θάλασσα ή στεριά, όπως ζυμαρικά με αχινό, κόκκινη πιπεριά, καπνιστό ζωμό και speck, NY Striploin Wagyu ξηρής ωρίμανσης 42 ημερών με βότανα, πιπεριές και γλυκό σκόρδο, λαχταριστά ορεκτικά όπως μοσχαρίσιο ταρτάρ, παϊδάκια με σάλτσα βοτάνων, μάραθο, ραπανάκι και πολλά ακόμη.

Την Κυριακή επιστρέφει το Sunday Roast από τη 1μ.μ. έως τις 11 μ.μ. και σας δίνει μια καλή ευκαιρία να ξεφύγετε από τα κλασικά brunch και να δοκιμάσετε κρεατοφαγικά πιάτα σε ένα… τσιμπούσι με ψητό κρέας κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο, σε μια παρεΐστικη/οικογενειακή κατάσταση, όπου το ψήσιμο του κρέατος θυμίζει λίγο μαμά και γιαγιά, αλλά έχει σύγχρονες επιρροές, ξεφεύγοντας από την κλασική παράδοση.

Κι επειδή το Vezené αγαπά τον κήπο του, θα παραμείνει ανοιχτός για το επόμενο διάστημα μέχρι τα Χριστούγεννα και ίσως και παραπάνω, με σόμπες, κουβέρτες και ό,τι άλλο χρειαστεί για να απολαύσετε τα πιάτα του σε μια comfort κατάσταση.

Info
Vezené Athens
Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον
210 7232002