Πώς θα ήταν ένας γευστικός γύρος του κόσμου μέσα από κοκτέιλ;

beverage-world
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Η Beverage World έδωσε την απάντηση στο φετινό Athens Bar Show που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Το Athens Bar Show, που πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, αποτέλεσε μια σημαντική συνάντηση των επαγγελματιών του χώρου, με τους διασημότερους cocktail guru της παγκόσμιας bar σκηνής, αλλά και όλες τις τάσεις και τα νέα της αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Beverage World, για δύο συνεχόμενες ημέρες, έδωσε δυναμικό «παρών» και κατάφερε να μεταφέρει τους επισκέπτες νοερά σε διαφορετικά σημεία του κόσμου με την πολυεπίπεδη παρουσία της εταιρείας, μέσα από εντυπωσιακά θεματικά stands, εξειδικευμένα σεμινάρια από διεθνείς καλεσμένους και παράλληλα events που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Η γευστική περιπλάνηση «Around the Beverage World» ταξίδεψε τους επισκέπτες στην Ιταλία απολαμβάνοντας το εμβληματικό aperitivo χωρίς αλκοόλ Crodino. Συνέχισαν το ταξίδι τους στη μοναδικότητα της Μεσογείου με το αρωματικό Gin Mare, μεταφέρθηκαν στη Ρωσία με τη super premium βότκα Beluga και δοκίμασαν  στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο το απόλυτο Broker's London Dry Gin. Τελικός τους προορισμός ήταν το νησί της Χίου με το AXIA, το πρώτο έξτρα ξηρό απόσταγμα μαστίχας.

Αξέχαστη γευστική εμπειρία του ταξιδιού ήταν και η στάση στην εξωτική Καραϊβική με το τροπικό Appleton Estate (Τζαμάικα) και το House of Angostura (Τρινιδάδ και Τομπάγκο) όπου εκεί  «ξενάγησε» τους επισκέπτες ο Global Brand Ambassador της Angostura, Daniyel Jones. Παράλληλα, μέσα από τo masterclass που πραγματοποίησε ο Daniyel Jones, με τις γνώσεις, το πάθος και την εξειδίκευσή του, μετέφερε την κουλτούρα της Angostura αλλά και τον αυθεντικό τρόπο απόλαυσης των House of Angostura Rums. Επίσης, άλλος ένας σημαντικός προσκεκλημένος της Beverage World και του Appleton Estate Rum ήταν ο Leonardo Pinto, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως εξερευνητής στο ρούμι και αναγνωρίζεται ως ένας εκ των κορυφαίων rum experts στην Ευρώπη.