Το Great Sorriso της Γλυφάδας μας βάζει σε… πρόγραμμα

great-sorriso
ΤΡΙΤΗ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Απολαύστε το δικό σας διατροφικό πρόγραμμα στο Great Sorriso μακριά από τυποποιημένα φαγητά και δείτε πώς η υγιεινή διατροφή μπορεί να γίνει μια νόστιμη συνήθεια.

Ο κόσμος της υγιεινής διατροφής μπορεί στην αρχή να φανεί περίπλοκος. Όταν πρόκειται για τη ρύθμιση του βάρους, την άσκηση και τη μείωση της χοληστερίνης, μπορεί να μην ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσεγγίσετε τη διατροφή σας είναι με όρους «ισορροπίας» και στο Great Sorriso της Γλυφάδας θα βρείτε αυτό που αναζητάτε για να χτίσετε μια σωστή διατροφή που δεν θα υστερεί σε νοστιμιά.

Εκεί, σας περιμένουν αυθεντικές γεύσεις, ποιότητα και ζεστασιά από τους ανθρώπους του, μαζί με υγιεινές, φρέσκες προτάσεις, με στόχο να απομακρυνθείτε από τα τυποποιημένα φαγητά και να γνωρίσετε την υγιεινή κουζίνα μέσα από τις προτάσεις του.

Στο μενού του θα βρείτε πλήθος επιλογών από παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, σπιτικά γλυκά και σνακ μέχρι healthy menu, όλα μαγειρεμένα υγιεινά τη στιγμή που θα τα ζητήσετε. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει αποκτήσει πολλούς φανατικούς διάσημους φίλους που προσέχουν τη διατροφή τους. 

Info
Great Sorriso
Ανδρέα Λαζαράκη 43 Γλυφάδα
2108949142