Εορταστικές εκδηλώσεις και ρεβεγιόν στο Metropolitan Athens

eortastikes-ekdiloseis-kai-rebegion-sto-metropolitan-athens

ΤΡΙΤΗ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

To Metropolitan Athens προτείνει εορταστικά μενού αλλά και προσφορές διαμονής για τις χριστουγεννιάτικες ημέρες.

Η χρονιά τελειώνει, οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν, φέρνοντας μαζί και μια ατμόσφαιρα παραμυθιού. Το ξενοδοχείο Metropolitan, στολισμένο και φιλόξενο ετοίμασε μια πληθώρα εορταστικών εκδηλώσεων, με εκλεκτά μενού και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Για την Παραμονή των Χριστουγέννων στο εστιατόριο Le Trocadero του ξενοδοχείου, θα προσφέρεται εορταστικό μενού με ξεχωριστές γεύσεις, συντροφιά με πιάνο και τραγούδι. Η τιμή είναι 95 ευρώ το άτομο και ανήμερα τα Χριστούγεννα, παραδοσιακό brunch θα μπορείτε να απολαύσετε στο Aegean Sea Ballroom, με χριστουγεννιάτικες νοστιμιές και μελωδικές νότες. Η τιμή του μπουφέ είναι 75 ευρώ το άτομο.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς μπορείτε να υποδεχθείτε το 2011, με μοναδικές γεύσεις από το Πρωτοχρονιάτικο μενού του εστιατορίου Le Trocadero. Η τιμή είναι 105 ευρώ το άτομο, ενώ για την πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς, μετά το βραδινό ξεφάντωμα, το Trocadero προτείνει ένα νόστιμο και πληθωρικό πρωινό με ένα ποτήρι σαμπάνιας, που ξεκινά από τις 4 τα ξημερώματα. Η τιμή για τον μπουφέ είναι 40 ευρώ το άτομο.

Λίγο αργότερα, στο Aegean Sea Ballroom, μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο brunch με πολλά γευστικά εδέσματα και μουσική, στην τιμή των 75 ευρώ το άτομο.

Ειδικό πακέτο διαμονής

Για όσους επιθυμούν να περάσουν τη νύχτα της Παραμονής Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς στο Metropolitan, η τιμή κατ’ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο είναι 125 ευρώ και περιλαμβάνει διανυκτέρευση, πρωινό και το μενού του Ρεβεγιόν.

Επίσης, όλοι όσοι παρευρεθούν στα Ρεβεγιόν θα λάβουν μέρος σε κλήρωση για πενθήμερες διακοπές για δύο άτομα στα ξενοδοχείο Χανδρή στην Κέρκυρα και στη Χίο και για δείπνο δύο ατόμων στο ξενοδοχείο Metropolitan.

Πληροφορίες: Metropolitan, 210 947 1000, Λ. Συγγρού 385, Αθήνα.