To WineTourismGreece ετοιμάζεται να απογειώσει τον οινοτουρισμό

krasi-oinotourismos
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η πρώτη πλατφόρμα για τον οινοτουρισμό είναι εδώ και η δυναμική μεγάλη.

Σαντορίνη, Κρήτη, Αθήνα, Νεμέα είναι μερικές μόνο από τις αναζητήσεις των ξένων επισκεπτών που θέλουν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν το ελληνικό κρασί, οι οποίοι γίνονται όλο και περισσότεροι. Στο πλαίσιο αυτό, ο οινοτουρισμός παίρνει τα πάνω του και το WineTourismGreece.com ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσει την κατάσταση.

Πρόκειται για μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, αποκλειστικά για τον οινοτουρισμό στην Ελλάδα, με βασικό αντικείμενο τις οινοτουριστικές εμπειρίες και την προώθηση τους με στόχο την κράτηση.

Ο επισκέπτης του WineTourismGreece.com έχει τη δυνατότητα να τις «φιλτράρει» με χρήση στοχευμένων και εξειδικευμένων επιλογών όπως η γεωγραφική περιοχή, το είδος του χώρου που λαμβάνει μέρος, το είδος της εμπειρίας, τις ποικιλίες που θέλει να περιλαμβάνονται, τους ιδιαίτερους τύπους κρασιού κ.ο.κ. Αφού κάνει τις επιλογές του, η πλατφόρμα εμφανίζει εκείνες τις εμπειρίες που ικανοποιούν τα κριτήριά του δίνοντας του τη δυνατότητα για κράτηση με απευθείας συνεννόηση με τον διοργανωτή.

Στοχεύει κυρίως στους εισερχόμενους επισκέπτες είτε είναι στη χώρα τους και σχεδιάζουν τις διακοπές τους ή βρίσκονται ήδη στη χώρα μας και αναζητούν οινοτουριστικές δραστηριότητες. Στοχεύει μάλιστα στους πιο ενημερωμένους και απαιτητικούς οινόφιλους που αναζητούν ιδιαίτερες οινικές εμπειρίες.

Το WineTourismGreece.com αφορά στους διοργανωτές οινοτουριστικών εμπειριών, στα επισκέψιμα οινοποιεία, wine bar που οργανώνουν γευσιγνωσίες, εστιατόρια με σημαντική λίστα ελληνικών εμφιαλωμένων κρασιών και food&wine pairing εμπειρίες, ξενοδοχεία με οινική κατεύθυνση και δραστηριότητες, τουριστικά γραφεία  κλπ.

Πρόκειται για ένα project της Vinous Wine Marketing, ενός agency marketing και επικοινωνίας, με αποκλειστική εξειδίκευση στο χώρο του κρασιού και του οινοτουρισμού.

Info
Instagram
Facebook