Το Hard Rock Café Athens ξεκινάει τις ροκ βραδιές

hard-rock-cafe-athens
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Εκτός από τις αγαπημένες αμερικάνικες γεύσεις και το μπέργκερ του Messi, το Hard Rock Café Athens ετοιμάζει και μοναδικές ροκ βραδιές, ξεκινώντας με Queen.

Πού μπορείτε να συνδυάσετε βόλτα στο ιστορικό κέντρο, comfort μενού, αυθεντικά κοκτέιλ και καλή μουσική; Γι’ αυτό το Σάββατο 9/9, οι δρόμοι οδηγούν στο Hard Rock Café Athens, όπου ετοιμάζεται ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στους Queen.

Όσο εσείς απολαμβάνετε τα θρυλικά μπέργκερ του, τις λαχταριστές σαλάτες του και τα κυρίως του όπως mac’n’cheese, φιλετάκια κοτόπουλο, φιλέτο σολομού κ.ο.κ., η μπάντα Rock up Όλα θα σας χαρίσει μια μοναδική ροκ εμπειρία, παίζοντας ζωντανά μερικά από τα πιο θρυλικά τραγούδια του μεγάλου συγκροτήματος των Queen.

Σημειώστε ότι οι ροκ βραδιές δεν σταματάνε εδώ, αφού ο Σεπτέμβριος συνεχίζει δυναμικά στο Hard Rock Cafe Athens, με την επιστροφή των DJ Nights. Παρασκευή 15 και Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, από τις 7.30μμ το Hard Rock Café Athens μπαίνει στο ρυθμό του Σαββατοκύριακου με σπέσιαλ μουσικές επιλογές για τις πιο hard rock βραδιές.

Info
Hard Rock Cafe Athens
Αδριανού 52, Μοναστηράκι
Κρατήσεις: 210 3245170 ή στο [email protected]
Σάββατο 9/9, 9μ.μ. έως τις 11.30μ.μ.