Το Avra Bar στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens μας υπόσχεται παντοτινό καλοκαίρι

avra-bar
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Και το επισφραγίζει με το Summer Ever After Party του στο Great Sunday Club, με guest bartenders από δύο από τα καλύτερα bar του κόσμου.

Ωδή στο καλοκαίρι ετοιμάζει αυτή την Κυριακή 17/9 από τις 20:00 το Avra –το διάσημο bar-destination στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens– το οποίο φιλοξενήσει ένα Summer-Ever-After Party στο Great Sunday Club του. Σε αυτό το ξεχωριστό πάρτι, θα παρευρεθούν δύο guest bartenders, ο Patrick Pistolesi και ο Emanuel Minez, από τα βραβευμένα bar Drink Kong στη Ρώμη και Red Frog στη Λισαβόνα.

Alberto Blasetti
Γνωστός για το προοδευτικό και εντελώς απρόσμενο στυλ του στον χώρο των cocktails, ο bartender, brand ambassador και σύμβουλος ποτών Patrick Pistolesi είναι ο ιδρυτής του Drink Kong, ένα hip cocktail bar κοντά στο κέντρο της Ρώμης που συνδυάζει το ιαπωνικό street style, τον «φουτουρισμό της δεκαετίας του '70 και τον King Kong με ένα τολμηρό μενού cocktail».

Ο Emanuel Minez, που θα βρίσκεται επίσης πίσω από το bar, είναι γνωστός για τις μοντέρνες προσεγγίσεις του σε κλασικά cocktails. Το εμβληματικό του bar, το Red Frog, προκάλεσε αίσθηση όταν άνοιξε τις πύλες του το 2015, κάνοντας επανάσταση στην cocktail σκηνή της Λισαβόνας, καθώς έγινε πολύ γρήγορα το πρώτο πορτογαλικό bar που φτάνει στη λίστα με τα 50 Καλύτερα Bar του Κόσμου.  

Συναντήστε τους και τους δύο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, που αυτή την εποχή είναι στα καλύτερά της, σε μια καλή στιγμή να ξορκίσετε τη μελαγχολία του Σεπτεμβρίου και να απολαύσετε το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα μαζί με ένα αποκλειστικό μενού μοναδικών δημιουργιών από το Avra και τους επισκέπτες mixology maestros. Σημειώστε ότι η διακόσμηση «Island Vibes» θα σας μεταφέρει καλοκαιρινή διάθεση όπως και ο DJ με τις μουσικές του επιλογές.

Katerina Avgerinou
«Εισαγάγαμε το Great Sunday Club μας ως έναν τρόπο να προσκαλέσουμε τους φίλους του Avra να διασκεδάσουν με εξαιρετικά ποτά, cool vibes και με ωραία μουσική», εξηγεί η Bar Manager του Avra, Manon Kapfer. «Το να καλωσορίζουμε τώρα guest bartenders από τα καλύτερα bar του κόσμου για το Summer-Ever-After Party φαίνεται σαν ένας υπέροχος τρόπος να ολοκληρώσουμε την πρώτη καλοκαιρινή σεζόν του Avra», καταλήγει.  

Με το επαναλανσάρισμά του τον Μάιο του 2023, το Avra είναι ένας παραθαλάσσιος παράδεισος φημισμένος για τα εποχικά cocktails, τα υψηλής ποιότητας snacks και τους εξαιρετικούς DJs που φιλοξενεί προσφέροντας high-end διασκέδαση.

Info
Avra Bar -Summer-Ever-After Party
 Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
210 8901000 ή [email protected]
στις 17/9 20.00