Το Akrovoli Restaurant & Oyster Bar κάνει νέες γευστικές προτάσεις

Με την ομάδα των σεφ να μεγαλώνει, με νέες προτάσεις γεύσης και νέο κατάλογο, το Akrovoli Restaurant & Oyster Bar μας καλεί στα νότια και τον χειμώνα.
Με ονομασία από το μολυβένιο βαρίδι που οδηγεί την πετονιά στον βυθό της θάλασσας, το Akrovoli έχει αποδείξει ότι γνωρίζει από εκλεκτή ψαροφαγία και ωμοφαγία και ότι δεν είναι τυχαία αγαπημένο στέκι στα νότια προάστια, με μεσογειακά πιάτα που μοσχοβολούν τη φρεσκάδα των ελληνικών θαλασσών.


Έτσι, λοιπόν, και αυτόν τον χειμώνα, στο νέο, ανανεωμένο μενού του Akrovoli ξεχωρίζουν οι δημιουργικές πινελιές στα πιάτα, με αύρα πάντα θαλασσινή: Στρείδια γαλλικά σε διαφορετικές απολαυστικές εκτελέσεις όπως, μεταξύ άλλων, με χαβιάρι Beluga και φύλλο χρυσού ή με ponzu, άνηθο και αυγά πέστροφας. Για τους φίλους της γιαπωνέζικης κουζίνας υπάρχει ένας συμπαγής και προσεγμένος κατάλογος σε maki rolls, ενώ φυσικά από το μενού δεν απουσιάζουν οι αυθεντικές μεσογειακές προτάσεις σε pasta, risotto, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Κατόπιν παραγγελίας, η ομάδα του Akrovoli, ετοιμάζει εκλεκτό ψάρι σε κρούστα αλατιού αλλά και ψάρι μαγειρεμένο με 4 διαφορετικούς τρόπους: σεβίτσε, ταρτάρ, τατάκι και ψητό.
Τα επιδόρπια υπόσχονται το πιο γλυκό κλείσιμο της ημέρας. Μπακλαβάς με κρέμα πικραμύγδαλο και παγωτό καϊμάκι, φοντάν σοκολάτας με παγωτό και crumble αλατισμένης καραμέλας αλλά και «Κναφέ» το γνωστό αραβικό κανταΐφι.

Όλα αυτά σε μία γοητευτική και ζεστή σάλα με γλυκό ατμοσφαιρικό φωτισμό και με πρωταγωνιστές το ξύλο και την πέτρα. Διακριτική πλην όμως αισθητή και η πινελιά της θάλασσας, με το σαγηνευτικό τιρκουάζ στο decor.
Info
Akrovoli Restaurant & Oyster Bar
Ποσειδώνος 14, Βούλα
210 8990152