Το Vibo Bistrot ετοιμάζει ένα event που μοσχοβολά καφέ

vibo-athens
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ αυτή την Κυριακή, το Vibo Bistrot στην Γλυφάδα και η Taf Coffee θα γιορτάσουν παρέα, μέσα από ένα μοναδικό coffee event που θα μιλήσει στην καρδιά και τον ουρανίσκο κάθε λάτρη που σέβεται τον καφέ του.

Από το 2015 η πρώτη ημέρα του Οκτώβρη έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, κάτι που μας δίνει μια καλή αφορμή να βγούμε και να τον απολαύσουμε στα στέκια της πόλης.

Αυτή τη φορά, το Vibo Athens μας καλεί προς τα νότια, καθώς ετοιμάζει μια «γευστική» συνεργασία με τις εξαιρετικές ποιότητες της Taf Coffee.

Αυτή την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, λοιπόν, στο Vibo, από τις 11.00 μέχρι και τις 15.00, όσοι βρεθείτε στο εμβληματικό bistrot της Γλυφάδας, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μερικές από τις πιο εξαίρετες ποικιλίες καφέ που υπάρχουν στην αγορά. Με την παρουσία του coffee trainer της Taf Coffee Γιάννη Γιαννακόπουλου, θα μάθετε για τη διαδικασία που ακολουθείται για την παρασκευή των single estate της Taf Coffee, που έχει στόχο να δώσει το βήμα σε ξεχωριστές μικρές φάρμες από όλο τον κόσμο και με αυτόν τον τρόπο να μεταδώσει μια νέα κουλτούρα γύρω από τον καφέ. Με την Taf να καινοτομεί στην αγορά από το 2008 στο specialty coffee, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μαγευτικό.

Ο πανέμορφος χώρος του Vibo Athens θα είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί, δίνοντας μεγάλη σημασία -όπως πάντα- στον καθημερινό καφέ μέσα από τις επιλογές Taf Coffee, που μπορείτε να συνδυάσετε υπέροχα με το γευστικό μενού του εμβληματικού bistrot.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα διαθέσιμα ροφήματα που θα διατίθενται προς κατανάλωση θα είναι εσπρέσο, καφές φίλτρου, ροφήματα με γάλα και φυσικά ο αγαπημένος όλων φρέντο εσπρέσο. Η Taf θα έχει φροντίσει, ανάλογα την επιλογή σας, να σας τροφοδοτήσει με τον σωστό καφέ που προτείνεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι, για τον απλό εσπρέσο θα δοκιμάσετε την ποιότητα Thuti Kenya που έχει ρίζες από την περιοχή Nyeri στην Kenya της Αφρικής, αλλά και τους βραζιλιάνικους Fazenda Samambaia με ποικιλία Topazio που έρχονται από το Campo das Vertentes και το Santo Antonio do Amparo αντίστοιχα. Τέλος, ο Volcan Valley Gesha (Lot#22331), θα γεμίσει τις κούπες όσων αγαπούν τον καφέ φίλτρου.

Info
Vibo Athens
Γρηγορίου Λαμπράκη 16, Γλυφάδα
Κυριακή 1/10, 11.00-15.00